logo
6 November 2014

Alexander Wang x H&M time!

Gepost in fashion

alexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wangalexander wang x h&m, de designer samenwerking van h&m, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m te koop, alexander wang x h&m kopen, alexander wang x h&m winkels. alexander wang x h&m hoog catharijne, alexander wang x h&m arnhem, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, alexander wang x h&m blogger, fashion blogger, fashion is a party, alexander wang

Vanaf vandaag, 6 november 2014, is de Alexander Wang x H&M collectie te koop. Vanaf 09:00 uur in geselecteerde winkels en vanaf 10:00 uur online.

Het is ondertussen traditie: één keer per jaar sta ik té vroeg op voor de designer samenwerking van H&M. Het begon toen ik nog op school zat en het het enige was waar ik voor spijbelde. Dit jaar ga ik voor de vijfde keer. Het personeel herkent me al, als ik op Hoog Catharijne aankom. ‘Je weet hoe het werkt hè?’, zeggen ze dan, als ik in de rij aansluit. Dat is toch leuk?!

Sinds een paar jaar is de designer samenwerking ook in Arnhem te koop, maar ik ben altijd trouw gebleven aan Hoog Catharijne. Al is het maar omdat het het enige overdekte filiaal is en dat is best fijn in november. Je zal immers maar twee uur in de vroege ochtend buiten moeten wachten terwijl het pijpenstelen regent… no thanks. Bovendien: ik ben altijd bang dat ze in Arnhem maar de helft zullen verkopen. En tot nu toe lukt het me gelukkig nog om elk jaar iemand zo gek te krijgen me voor dag en dauw naar Utrecht te brengen (yay!).

Meestal weet ik nog niet precies of en wat ik wil scoren. Vorig jaar wist ik dat voor het eerst wel, maar piste ik gelijk naast de figuurlijke pot. Dat fiasco kun je hier terug lezen. Dit jaar weet ik het weer niet. Wel weet ik dat ik de laatste weken steeds enthousiaster ben geworden over de collectie. Ik vind de styling van het lookbook niet zo, maar ik denk dat veel afzonderlijke items toch wel erg tof kunnen zijn. Dat zit me soms in de weg: dat ik al snel de mogelijkheden van een kledingstuk of paar schoenen zie en dus al snel iets wil hebben…

Ik weet dat het merendeel van de designer samenwerking liefhebbers de moeite niet neemt om vroeg op te staan en naar een filiaal te gaan -wat ik heel goed begrijp-, maar echt: de sfeer is zo leuk! De sfeer is waarvoor ik het doe en wat ik je kan aanraden.

Dus: zie ik je zo? 😉

Bronnen foto’s:

visual optimism / We are so Droeë

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties