logo
2 November 2014

Bomber, beige en blue

Gepost in mijn outfits

bomber, bomberjack, h&m trend, h&m trend bomber, bullboxer, bullboxer enkellaarzen, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, gosh cardinal red, double pearl earrings, fashion blogger, herfst, fashion is a party, fashion is a party outfitbomber, bomberjack, h&m trend, h&m trend bomber, bullboxer, bullboxer enkellaarzen, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, gosh cardinal red, double pearl earrings, fashion blogger, herfst, fashion is a party, fashion is a party outfitbomber, bomberjack, h&m trend, h&m trend bomber, bullboxer, bullboxer enkellaarzen, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, gosh cardinal red, double pearl earrings, fashion blogger, herfst, fashion is a party, fashion is a party outfitbomber, bomberjack, h&m trend, h&m trend bomber, bullboxer, bullboxer enkellaarzen, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, gosh cardinal red, double pearl earrings, fashion blogger, herfst, fashion is a party, fashion is a party outfitbomber, bomberjack, h&m trend, h&m trend bomber, bullboxer, bullboxer enkellaarzen, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, gosh cardinal red, double pearl earrings, fashion blogger, herfst, fashion is a party, fashion is a party outfit

De perfecte weekendoutfit (niet dat ik heel erg denk in “weekend” en “doordeweek”): een casual bomber, lekker zittende jeans en enkellaarzen met hak om het geheel wat op te spicen. Deze outfit is wat mij betreft de chiquere versie van de outfit met deze bomber die ik eerder deze week plaatste.

Vergeet niet dat deze enkellaarzen nog tot en met morgen (maandag) te winnen zijn hè? Klik hier om mee te doen aan de actie, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Ik draag:

H&M Trend cognackleurige bomber met bloemenprint (hier kun je een look alike vinden)
MONKI destroyed slim boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
Bullboxer beige enkellaarzen met hak (kun je hier vinden in zwart)
Etsy double pearl earrings (hier kun je look alikes vinden)
GOSH Velvet Touch Lipliner Cardinal Red

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties