logo
3 November 2014

essence Rock Out!! Best Female nagellak

Gepost in beauty

essence cosmetics, essence rock out!! collectie, essence rock out!! swatches, essence rock out!! review, essence rock out!! nagellak, essence rock out!! bes female nagellak, paarse nagellak, jelly nagellak, nails of the day, essence best female swatch, essence best female review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

essence cosmetics, essence rock out!! collectie, essence rock out!! swatches, essence rock out!! review, essence rock out!! nagellak, essence rock out!! bes female nagellak, paarse nagellak, jelly nagellak, nails of the day, essence best female swatch, essence best female review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Naast Best Hip-Hop zit er nog een te gek lakje in de essence Rock Out!! collectie: deze essence Rock Out!! Best Female nagellak. Het is een paarse, jelly-achtige nagellak met een goudkleurige shimmer erin. Ik vind het echt een bijzonder lakje. Helaas dekt hij niet zo goed (op deze foto’s draag ik zo’n vier laagjes), maar na die laagjes is het resultaat er wel. Bovendien denk ik dat één laagje van deze nagellak heel mooi kan zijn over een zwarte of andere donkere nagellak.

Ik weet niet of jullie hier ook last van hebben, maar als ik meer dan drie laagjes nagellak draag, dan blijft de lak over het algemeen minder goed zitten. Dat had ik bij Best Female ook: na een dag of twee trok ik de hele laklaag er in één keer af. Dat deed ik zelf ja, dus dat is niet helemaal eerlijk, maar bij één of twee laagjes lak lukt me dat niet zo gemakkelijk.

De essence Rock Out!! collectie is nog tot eind november verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en webshop zolang de voorraad strekt. Deze Best Female nagellak kost maar €1,99. Online is de lak al uitverkocht, maar misschien heb je in een winkel meer geluk?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties