logo
15 November 2014

essie Take It Outside en Konad nail art

Gepost in beauty

essie Take It Out, konad nail art, konad stempel, nail art, essie fall 2014, essie take it out swatch, essie fall 2014 review, beige nagellak, french manicure, konad imageplate, konad nail art how to, fashion blog, fashion is a party, beauyblogessie Take It Out, konad nail art, konad stempel, nail art, essie fall 2014, essie take it out swatch, essie fall 2014 review, beige nagellak, french manicure, konad imageplate, konad nail art how to, fashion blog, fashion is a party, beauyblog

Al een tijdje heb ik thuis een Konad nail art set staan en laatst had ik eindelijk het lef ‘m aan te raken. Over essie Take It Outside bracht ik een ‘french manicure stempel’ aan met een ruitjespatroon. Ik moet zeggen dat ik er veel moeite mee had, lang mee bezig was en uiteindelijk vond ik het resultaat nog niet heel erg netjes: ik moet maar regelmatig blijven oefenen.

Wat ik vooral lastig vond aan het stempelen was niet zozeer het deel van de stempel op de nagel, maar het deel van de imageplate op de stempel: ik vond het erg moeilijk om het patroontje egaal op de stempel te krijgen. Zijn er nog Konad fans die hier tips voor hebben?

Enfin, van wat verder weg ziet het resultaat er leuk uit, vind ik. Wat vinden jullie?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties