logo
1 November 2014

GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Gepost in beauty

glamglow, glamglow gezichtsmaskers, glamglow youthmud, glamglow youthmud tinglexfoliate treatment, glamglow douglas, glamglow youthmud tinglexfoliate treatment review, gezichtsmasker review, glamglow review, beautyblog, beauty blog, fashion is a party

Toen ik eens in een interview met één of andere famous celeb (alle celebs zijn famous, dûh) las dat ze zwoor bij de maskers van GlamGlow, heb ik het merk sindsdien altijd in mijn achterhoofd gehouden.

Een tijdje geleden kreeg ik ergens een kleine sample bij van het GlamGlow YouthMud Tinglexfoliate Treatment, waar ik uiteraard blij door werd verrast: eindelijk kon ik het veelbelovende merk GlamGlow eens daadwerkelijk proberen!

Dit masker is – zoals de naam doet vermoeden- een kleimasker. Er wordt aangeraden het twee keer per week te gebruiken, maar je kunt het zo vaak of weinig gebruiken als je zelf wilt. In het masker zitten stukjes groene thee blad. Het masker is dus niet glad, maar daardoor een beetje grof. Het masker zuivert, verkleint de poriën en maakt de huid zacht en glad. Het is een soort van donkergroen als je het aanbrengt en wordt lichter op de huid naarmate het hard wordt. Na een minuut of tien is het helemaal hard en was je het masker weer van je gezicht af.

glamglow, glamglow gezichtsmaskers, glamglow youthmud, glamglow youthmud tinglexfoliate treatment, glamglow douglas, glamglow youthmud tinglexfoliate treatment review, gezichtsmasker review, glamglow review, beautyblog, beauty blog, fashion is a party

Ik vind het GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment door de theeblaadjes iets te agressief voor mijn niet zo makkelijke huid. De klei doet van zichzelf al heel veel – ik heb echt het gevoel dat het mijn huid heel erg “detoxt”-, dus voor mij zijn die blaadjes niet nodig. Los van de blaadjes vind ik het een heel effectief masker, dat mijn huid heel erg zacht maakt. Om het masker echt goed te kunnen beoordelen vind ik echter dat ik het zou moeten vergelijken met de andere GlamGlow gezichtsmaskers. Die staan dus op de verlanglijst!

Het GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment vind ik zeker een aanrader, maar niet als je een hele gevoelige huid hebt. Ook vind ik het maar net zijn geld waard: je betaalt €49,95 voor 50 ml. en hoewel je daar heel lang mee doet (je hebt echt maar een klein laagje per keer nodig), vind ik dat toch vrij aan de prijs.

GlamGlow is in Nederland exclusief te koop bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties