logo
23 November 2014

GOSH Velvet Touch Lipliner Flirty Orange

Gepost in beauty

gosh velvet touch lipliner, gosh velvet touch, gosh lipliner, orange lipliner, oranje lipliner, lipliner of lipstick, waterproof lipstick, waterproof lipliner, gosh flirty orange, gosh flirty orange swatch, gosh flirty orange review, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, longlasting lipstick, kruidvat, budget lipstick, felle lipstickgosh velvet touch lipliner, gosh velvet touch, gosh lipliner, orange lipliner, oranje lipliner, lipliner of lipstick, waterproof lipstick, waterproof lipliner, gosh flirty orange, gosh flirty orange swatch, gosh flirty orange review, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, longlasting lipstick, kruidvat, budget lipstick, felle lipstick

Ik weet dat ik dit ook schrijf over roze lippenstift en paarse lippenstift en groene nagellak en blauwe nagellak en dekkende foundation en grijze wenkbrauwgel en zo nog honderd andere make-up producten waar ik van houd, maar – écht waar – ik heb óók iets met oranje lipstick. Het is wat jonger dan rood, maar even vurig. Het staat warm, maar toch ook fris. Toen ik deze GOSH Velvet Touch Lipliner voor het eerst probeerde, werd ik dan ook heel blij: wat een gave, intense knaloranje kleur!

gosh velvet touch lipliner, gosh velvet touch, gosh lipliner, orange lipliner, oranje lipliner, lipliner of lipstick, waterproof lipstick, waterproof lipliner, gosh flirty orange, gosh flirty orange swatch, gosh flirty orange review, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, longlasting lipstick, kruidvat, budget lipstick, felle lipstick

Deze GOSH Velvet Touch Lipliner Flirty Orange is waterproof en blijft daarmee nóg wat beter zitten dan een lipliner toch al doet. Doordat de textuur van een lipliner heel droog is, blijft een lipliner namelijk “langer houdbaar” dan de meeste lipsticks. Toch gebruiken we vaker lipsticks en ik denk dat dat o.a. is (dat geldt voor mij in ieder geval) dat lipsticks wat zachter aanvoelen op de lippen: van een lipliner worden mijn lippen best wel droog. Echter, het hele matte effect dat daarbij hoort vind ik dan wel weer erg mooi.

gosh velvet touch lipliner, gosh velvet touch, gosh lipliner, orange lipliner, oranje lipliner, lipliner of lipstick, waterproof lipstick, waterproof lipliner, gosh flirty orange, gosh flirty orange swatch, gosh flirty orange review, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, longlasting lipstick, kruidvat, budget lipstick, felle lipstick

Ik kan deze Velvet Touch Lipliner absoluut aanraden. Hoewel ik ‘m niet erg ‘velvet touch’ vind, vind ik de drie aanraders van deze lipliner dat hij 1) een geweldige, goed dekkende kleur heeft, 2) dat hij goed blijft zitten en 3) dat hij fijn geprijsd is. De GOSH Velvet Touch Lipliner Flirty Orange kost €7,79 en is te koop bij Kruidvat.

P.S. Off topic: ik heb de Fashion is a party shop weer geupdate! Neem hier een kijkje naar de nieuwste toevoegingen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties