logo
5 November 2014

Gradient nails met CHANEL Orage en China Glaze Choo-Choo Choose You

Gepost in beauty

gradient nails, gradient nails tutorial, grijze nagellak, nagellak najaar 2014, china glaze all aboard, china glaze choo-choo choose you, chanel orage, ici paris xl, nail art, nails of the day, nagellak kerst 2014, christmas nail art, kerst nail art, nagellak feestdagen, nails of the day, beautyblog, fashion is a partygradient nails, gradient nails tutorial, grijze nagellak, nagellak najaar 2014, china glaze all aboard, china glaze choo-choo choose you, chanel orage, ici paris xl, nail art, nails of the day, nagellak kerst 2014, christmas nail art, kerst nail art, nagellak feestdagen, nails of the day, beautyblog, fashion is a party

Ik schreef toch al dat ik weer wat meer met nail art wilde proberen? Het lukt me nog niet echt er tijd voor te vinden/maken (het heeft natuurlijk ook niet écht prioriteit), maar één van de dingen die ik laatst wel heb geprobeerd zijn gradient nails. Gradient nails maken leek me niet zo moeilijk en ik vind het effect altijd erg tof als ik het bij anderen zie.

Voor deze “nail art” gebruikte ik de donkergrijze nagellak CHANEL Orage als basislak en vervolgens heb ik daar met een sponsje overheen gestempeld met nog een keer CHANEL Orage en China Glaze Choo-Choose Choose You (Google even als je niet weet hoe dat stempelen werkt).

Beide lakken kwamen een paar maanden geleden voor dit najaar uit. CHANEL Orage dekt erg goed en met één laagje al, van Chanel Glaze Choo-Choo Choose You weet ik dat eerlijk gezegd niet, want die heb ik nog niet op zichzelf gebruikt.

Wat ik wel weet is dat ik China Glaze Choo-Choo Choose You echt mooi vind! Het is een grijsblauwe lak met een soort gouden shimmer – heel bijzonder. De combi van de twee lakken vind ik ook erg tof geworden: het gradient effect is subtiel, maar dat vind ik wel mooi. Zeker voor de feestdagen mag het er zijn, toch?

P.S. Mocht je CHANEL Orage willen aanschaffen: bij ICI Paris XL krijg je nu 40% korting bij aankoop van twee nagellaken, lipsticks of lipglossen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties