logo
30 November 2014

Gorgeous Gucci

Gepost in fashion

gucci, gucci designer, gucci zonnebril, gucci zonnebrillen, gucci brillen, blauwe glazen, zonnebril mirror glazen, zonnebril blauwe glazen, designer zonnebrillen, smartbuyglasses, smartbuyglasses review, smartbuyglasses gucci zonnebrillen, fashion zonnebril, zonnebril in de winter, designerlabel

Ik weet niet precies waarom, maar ik vind dat als er één naam als een designerlabel klinkt, dat het dan ‘Gucci’ is. Wat een heerlijke decadentie! Dus als ik dan toch een designer zonnebril uitzoek, laat het dan maar zo’n gorgeous Gucci zijn.

Tof aan deze zonnebril is dat hij bij sommig licht ‘gewoon zwart’ lijkt, maar bij ander licht ‘wooaaah blauw’. De glazen dan.

Het is natuurlijk alweer bijna winter en daarmee niet per se zonnebrillenseizoen, maar hé: in de winter schijnt de zon ook! Dragen jullie in de winter een zonnebril? Volgens mij wordt dit nog altijd relatief weinig gedaan, terwijl het natuurlijk in de zomer net zo goed kan regenen als dat in de winter de zon kan schijnen.

Je shopt deze Gucci zonnebril hier (nu met -20% korting!) bij Smartbuyglasses.nl.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties