logo
13 November 2014

Mutsenweer

Gepost in overig

innocent, innocent smoothies, innocent smoothies mutsje, het nationaal ouderenfonds, muts breien, muts haken, de goedgemutste brei campagne, sponsored topic, advertorial, fruit, innocent drinks, fashion is a party, fashion blog

Ik denk dat we er vanuit kunnen gaan dat we de dagen met 20 graden of hoger toch echt gehad hebben voordit jaar. Dat betekent: het wordt (of is!) weer mutsenweer!

Niet alleen voor ons, ook voor de smoothies van innocent. Vanaf januari hebben de innocent smoothies namelijk weer mutsen op. Mutsen? Ja: wellicht heb je ze weleens gezien in de supermarkt of bij de kiosk, de innocent flesjes met zo’n super schattig gebreid mutsje.

Wist je dat deze mutsjes door ons allemaal gebreid worden? Niet door innocent dus, maar door iedereen die meedoet aan De Goedgemutste Breicampagne. Deze campagne vrolijkt niet alleen het koelschap op, maar is er ook voor een goed doel: geld inzamelen voor ouderen.

Eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem. Er zijn maar liefst één miljoen ouderen eenzaam in Nederland. Het Nationaal Ouderenfonds doet daar wat aan, door overal in Nederland gezellige activiteiten voor en met ouderen te organiseren.

Jij kunt helpen geld in te zamelen voor het Ouderenfonds door een mutsje te breien voor een innocent smoothie en deze vóór 1 december a.s. op te sturen naar innocent. Voor elke verkochte gemutste smoothie geeft innocent €0,20 aan het Nationaal Ouderenfonds.

Kan je helemaal niet breien? Geen nood! Ik zou zelf ook geen idee hebben waar te beginnen. Op de site van innocent vind je gelukkig een instructiefilmpje. Zie je het breien dan nog steeds niet zitten? Je kunt ook online een mutsje ontwerpen en deze delen op social media. Voor elk online gedeeld mutsje doneert Innocent €0,10 aan het Nationaal Ouderenfonds.

Meer informatie over de actie vind je op de site. Succes!


– Dit is een advertorial –

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties