logo
18 November 2014

LUSH Karma zeep

Gepost in beauty

LUSH Karma, LUSH Karma zeep, fashion is a party, beautyblog, LUSH zepen, LUSH zeep gebruiken, LUSH filialen, LUSH kerstcollectie, LUSH kerst 2014, LUSH palmolie, LUSH sinaasappel, LUSH patchoelie, wintergeur, kerstkado ideeën, lekkere zeep, fashion blog, fashion is a partyLUSH Karma, LUSH Karma zeep, fashion is a party, beautyblog, LUSH zepen, LUSH zeep gebruiken, LUSH filialen, LUSH kerstcollectie, LUSH kerst 2014, LUSH palmolie, LUSH sinaasappel, LUSH patchoelie, wintergeur, kerstkado ideeën, lekkere zeep, fashion blog, fashion is a party

Als je wel eens in een LUSH winkel bent geweest (en zeg nou niet “nog nooit’…”), dan zal het eerste wat je opviel de zepen zijn geweest. Die zijn tenminste wel het eerste waar mijn ogen naar uitgaan. Ik vind het altijd zo jammer dat ik niet zo’n hele, complete zeep met die prachtige kleuren, vormen en prints mee naar huis kan nemen…

Eén van LUSH’ zepen zat in mijn LUSH kerstpakket: LUSH Karma. Het is een hele rode zeep, die om te beginnen je karma schijnt te verbeteren. Dat kan alvast geen kwaad ;-).

Karma ruikt een beetje tropisch, een beetje kruidig… ik kan het niet goed thuis brengen, maar de ingrediëntenlijst vertelt mij dat er onder andere sinaasappelolie en patchoelie in zit. Een hele frisse geur is het in ieder geval niet: ik vind het echt een wintergeur. Een hele sterke geur vind ik Karma overigens ook niet hebben. De Hot Toddy shower gel vond ik bijvoorbeeld erg aanwezig, maar Karma niet (al zijn de meningen daar blijkbaar over verdeeld – lees de reviews op deze pagina maar).

Als ik Karma in één woord zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: mysterieus. Na een aantal keer gebruiken kon ik nog niet één herkenbaar ingrediënt benoemen. Dat heb ik bij de meeste andere LUSH douche producten wel.

De zepen van LUSH drogen je huid, in tegenstelling tot veel zepen van andere merken, niet uit. Je kunt ze dus als soort van douche gel gebruiken. Toch geef ik onder de douche de voorkeur aan een vloeibaar product: ik vind me met zeep wassen gewoon niet zo praktisch (het glibbert maar uit je handen de hele tijd) en zeep wast ook wat stroever dan iets vloeibaars. Toch gebruik ik mijn LUSH zepen ook ander de douche, omdat ik zo met mijn douche gels verschillende geuren kan afwisselen én omdat ze gewoon zo lekker ruiken. Echter, als jij toch liever douche gel gebruikt onder de douche dan zeep, dan kun je LUSH Karma natuurlijk altijd nog bij de wasbak leggen bijvoorbeeld: voor het good old handen wassen.

Karma is een permanente LUSH zeep en kost €6,60 voor 100 gram. Je koopt ‘m in de LUSH webshop of in één van de LUSH filialen.

Aangezien Karma een LUSH klassieker schijnt te zijn: heb jij de zeep al eens geprobeerd? Wat vind je ervan? En hoe gebruik je ‘m?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties