logo
5 November 2014

MAC Heirloom Mix No Faux Pas lipstick

Gepost in beauty

mac heirloom mix, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix collection, mac heirloom mix kopen, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, mac no faux pas, mac heirloom mix no faux pas, knalroze lipstick, mac holiday collection, mac holiday 2014, mac no faux pas swatch, mac no faux pas review, fashion is a party, fashion blog, beautyblog

Mijn favoriete lipstick uit de MAC Heirloom Mix collectie is de knalroze ‘No Faux Pas’ lipstick. Ik vind het erg leuk dat er eens een knalroze lipstick in een kerstcollectie zit. Meestal is het toch rood, nog meer rood en nog wat rood met gouden glitter. Ik geef toe: deze matte, roze lipstick is ook niet het eerste product waar ik aan denk te gebruiken met/voor Kerst, maar let’s think out of the box!

Ik heb meer knalroze lipsticks – waaronder MAC”s Candy Yum Yum, mijn all time favourite!- en onder de knalroze lipsticks is No Faux Pas niet het meest ‘knal’. Het is een relatief diepe, warme tint en geen super jonge, zomerse tint. Wat dat betreft past No Faux Pas goed in een holiday collectie. Het enige wat ik nog iets passender voor de feestdagen had gevonden, is als No Faux Pas niet zo matte was geweest, maar wat glanzender. Maar goed, ik schreef al: let’s think out of the box.

mac heirloom mix, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix collection, mac heirloom mix kopen, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, mac no faux pas, mac heirloom mix no faux pas, knalroze lipstick, mac holiday collection, mac holiday 2014, mac no faux pas swatch, mac no faux pas review, fashion is a party, fashion blog, beautyblog

Ook No Faux Pas heeft, net als de rest van de producten uit de Heirloom Mix collectie, een verpakking met glitters. Ik houd van speciale verpakkingen, dus hier ben ik blij mee! Al is het maar omdat hoe meer verschillende MAC verpakkingen ik heb liggen, hoe beter ik de verschillende producten herken ;-).

mac heirloom mix, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix collection, mac heirloom mix kopen, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, mac no faux pas, mac heirloom mix no faux pas, knalroze lipstick, mac holiday collection, mac holiday 2014, mac no faux pas swatch, mac no faux pas review, fashion is a party, fashion blog, beautyblog

No Faux Pas blijft goed zitten en heeft een fijne textuur: de lipstick is niet te droog en niet te vettig, het is absoluut één van de betere MAC lipsticks. De lipstick kost €21,- en is helaas al uitverkocht in de MAC webshop. Vanaf morgen (donderdag) is de Heirloom Mix collectie ook te koop bij de MAC counters, dus daar moet je No Faux Pas nog wel kunnen scoren.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties