logo
6 November 2014

MAC Heirloom Mix Social Season cremesheen glass

Gepost in beauty

mac heirloom mix, mac heirloom mix social season, mac heirloom mix collectie, mac heirloom mix social season swatch, mac cremesheen glass, mac lipglass, mac lipgloss, mac social season cremesheen glass, paarse lipgloss, lipgloss glitters, mac holiday collection 2014, mac holiday 2014, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, beautyblog, fashion is a partymac heirloom mix, mac heirloom mix social season, mac heirloom mix collectie, mac heirloom mix social season swatch, mac cremesheen glass, mac lipglass, mac lipgloss, mac social season cremesheen glass, paarse lipgloss, lipgloss glitters, mac holiday collection 2014, mac holiday 2014, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, beautyblog, fashion is a party

Het laatste MAC Heirloom Mix product dat ik met jullie deel is de cremesheen glass genaamd Social Season. Het is een roze tot paarse lipgloss met subtiele blauw/paarse glitters. Ik kan alvast verklappen dat ik echt een mega zwak heb voor paarse glossen met blauwachtige glitters, omdat het er gewoon zoveel minder saai uitziet dan bijvoorbeeld een nude, perzik of roze gloss. Eenmaal op de lippen aangebracht ziet een paarse gloss er vaak overigens niet eens zo bijzonder uit, maar in de huls… *insert duizend hartjes*.

mac heirloom mix, mac heirloom mix social season, mac heirloom mix collectie, mac heirloom mix social season swatch, mac cremesheen glass, mac lipglass, mac lipgloss, mac social season cremesheen glass, paarse lipgloss, lipgloss glitters, mac holiday collection 2014, mac holiday 2014, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, beautyblog, fashion is a party

De cremesheen glasses van MAC zijn de lipgloss versies van de MAC cremesheen lipsticks: ze zijn meer gericht op glans en wat minder op kleur dan MAC’s “gewone” lip glasses. Nu ben ik iemand die meer van kleur houdt dan van glans, dus wat dat betreft zijn de cremesheen glasses wat minder aan me besteed, maar vergeet niet dat je zo’n gloss altijd over een lipstick heen kunt dragen als je behoefte hebt aan meer kleur. Wil je er écht feestelijk bij zitten met Kerst, dan lijkt het me bijvoorbeeld geweldig om een rode lipstick te combineren met deze Social Season cremesheen glass. Zo heb je zowel een intense kleur op je lippen als veel glans én glitter. Ik zeg: het is maar één keer per jaar Kerst tenslotte.

mac heirloom mix, mac heirloom mix social season, mac heirloom mix collectie, mac heirloom mix social season swatch, mac cremesheen glass, mac lipglass, mac lipgloss, mac social season cremesheen glass, paarse lipgloss, lipgloss glitters, mac holiday collection 2014, mac holiday 2014, mac heirloom mix holiday 2014, mac heirloom mix review, mac heirloom mix swatches, beautyblog, fashion is a party

Social Season plakt niet meer of minder dan de meeste glossen en geeft wel een roze/paarse tint aan je lippen, maar dus geen dekkende kleur. Je betaalt €23,- voor de cremesheen glass.

De MAC Heirloom Mix collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij MAC counters en sinds begin deze week in de MAC webshop (dit is de directe link naar Social Season) zolang de voorraad strekt.

Mocht je ze gemist hebben: hier vind je mijn post over de No Faux Pas lipstick en hier vind je mijn post over het Prim and Proper pressed pigment uit de Heirloom Mix collectie.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties