logo
17 November 2014

MAC Viva Glam Rihanna 2 lipstick en tinted lipglass

Gepost in beauty

MAC Viva Glam Rihanna 2 / Fashion is a party

Ze zijn er al een aantal maanden, maar alsnog vind ik het tof om de MAC Viva Glam Rihanna 2 lipstick en -tinted lipglass aan jullie te laten zien. Het zijn namelijk verre van doorsnee tinten, die deze lipstick en lipglass hebben, en daar word ik enthousiast van. Ik heb immers zwak voor de meest originele en soms gekke kleuren lipstick, maar ik ben ook weer niet iemand die gauw met blauwe lippen (wel met geel ;-)) de deur uit zal gaan: ik houd het graag draagbaar. Deze MAC Viva Glam Rihanna 2 producten vind ik een mooie compromis tussen apart en draagbaar: de kleur is opvallend, maar niet in de categorie ‘had ook voor Carnaval gekund’ of iets dergelijks.

MAC Viva Glam Rihanna 2 / Fashion is a party

De MAC Viva Glam Rihanna 2 lipstck is ultiem nineties-like. Het is een donkere, koele bruintint met heel veel shimmer. Ik kan me vergissen, maar ik denk dat de Spice Girls ‘m gedragen zouden hebben. Doordat de lipstick zo metallic is, oogt hij al gauw ‘fout’ en daarom denk ik dat deze lipstick vooral mooi is in combinatie met een strakke, ‘clean’ outfit. Ik zou verdere bling en shimmer in ieder geval zo veel mogelijk te vermijden in make-up, kleding en accessoires.

MAC Viva Glam Rihanna 2 / Fashion is a party

Ik heb de MAC Viva Glam Rihanna 2 tinted lipglass erbij gekocht, omdat ik de lipstick wel apart vind, maar niet heel móói. In combinatie met de tinted lipglass vind ik de twee wel erg mooi. De lipglass is nog aparter dan de lipstick en bovendien heel mooi, als je het mij vraagt. De kleur van de lipglass is haast niet te beschrijven: het is een soort lichte taupe kleur met parelmoer effect en paarse glitters. Als je de twee samen draagt, dan zorgt de lipstick voor de kleur en de lipglass voor een bijzondere ‘paarse gloed’ eroverheen. Door de lipglass wordt de lipstick gelijk een stuk minder fout en een stuk meer chic. Ik ben echt verliefd op de combinatie van de twee!

MAC Viva Glam Rihanna 2 / Fashion is a partyMAC Viva Glam Rihanna 2 / Fashion is a party

Tja, je moet van niet-standaard houden, maar dan kan ik deze MAC Viva Glam Rihanna 2 lipstick en tinted lipglass zeker aanraden. Bij mijn hele blanke huid vind ik de twee vrij edgy en echt heel erg afsteken, terwijl ik denk dat ze bij een bruinere/getinte huid warmer zullen ogen en zo wat minder opvallend zullen zijn.

Ik kan niet wachten om de lipstick ook met andere glossen en de lipglass met andere lipsticks te gaan combineren. Ik denk dat je met dit duo nog vele verrassende kanten op kunt!

Je shopt de MAC Viva Glam Rihanna 2 lipstick en tinted lipglass voor €19,- en €18,- bij MAC Counters, in de MAC webshop en in de webshop van Douglas of de Bijenkorf zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties