logo
4 November 2014

Out of the woods

Gepost in mijn outfits

out of the woods, in het bos, herfst, herfst 2014, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam armband, noosa-amsterdam chunks, timberland, timberland laarzen, sarenza, skinny jeans, vero moda, blauwe skinny jeans, nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, beige cardigan, primark, c&a, clockhouse by c&a, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogout of the woods, in het bos, herfst, herfst 2014, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam armband, noosa-amsterdam chunks, timberland, timberland laarzen, sarenza, skinny jeans, vero moda, blauwe skinny jeans, nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, beige cardigan, primark, c&a, clockhouse by c&a, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogout of the woods, in het bos, herfst, herfst 2014, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam armband, noosa-amsterdam chunks, timberland, timberland laarzen, sarenza, skinny jeans, vero moda, blauwe skinny jeans, nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, beige cardigan, primark, c&a, clockhouse by c&a, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogout of the woods, in het bos, herfst, herfst 2014, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam armband, noosa-amsterdam chunks, timberland, timberland laarzen, sarenza, skinny jeans, vero moda, blauwe skinny jeans, nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, beige cardigan, primark, c&a, clockhouse by c&a, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogout of the woods, in het bos, herfst, herfst 2014, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam armband, noosa-amsterdam chunks, timberland, timberland laarzen, sarenza, skinny jeans, vero moda, blauwe skinny jeans, nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, beige cardigan, primark, c&a, clockhouse by c&a, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blog

Ik vind deze laarzen vrij lastig te combineren, doordat ik niet veel andere stuks in mijn garderobe heb met de donkerbruine tint. Gelukkig heb ik nu een NOOSA-Amsterdam armband die goed matcht.

Ik draag:

Clockhouse by C&A blauw geknoopt t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Primark beige cardigan (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda blauwe skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Timberland via Sarenza donkerbruine laarzen
NOOSA-Amsterdam leren armband met chunks (kun je hier vinden)
NYC Expert Last Lip Lacquer in ‘Turtle Bay Toffee’

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties