logo
26 November 2014

OPI First Class Desires nagellak

Gepost in beauty

opi, opi nagellak, opi verkooppunten, opi douglas, opi first class desires, opi first class desires swatch, opi first class desires review, opi gwen stefani holiday 2014, paarse nagellak, gouden nagellak, holiday collecties 2014, opi holiday 2014, opi i carol about you, opi love is hot and coalopi, opi nagellak, opi verkooppunten, opi douglas, opi first class desires, opi first class desires swatch, opi first class desires review, opi gwen stefani holiday 2014, paarse nagellak, gouden nagellak, holiday collecties 2014, opi holiday 2014, opi i carol about you, opi love is hot and coal

De laatste lak uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2104 collectie die ik aan jullie wil laten zien is OPI First Class Desires. Dit is mijn favoriete lak uit de collectie. Ik vind hem super feestelijk en daarmee heel geschikt voor de kerstdagen. Ik denk bovendien dat hij mooi zal combineren met OPI I Carol About You.

De lak is donkerpaars met gouden glitters en op deze foto’s draag ik slechts één laagje, die heel fijn lakte. Zoals je ziet dekt de nagellak goed. Door maar één laagje te dragen hoopte ik zoveel mogelijk contrast te behouden tussen het paars en het goud.

In mijn hoofd is de lak prachtig te combineren met een zwart met gouden outfit, maar kan First Class Desires bijvoorbeeld ook heel mooi afsteken als je – ik noem maar iets lekker gewaagds- een wit pak draagt met Kerst.

De OPI Gwen Stefani Holiday 2o14 collectie is limited edition, dus ik zou niet te lang meer wachten als je een lak uit de collectie wilt bemachtigen. Hier en hier vind je posts over de twee andere lakken OPI Gwen Stefani Holiday lakken die ik al heb laten zien. OPI nagellak kost €14,25 en is verkrijgbaar bij Douglas (maar First Class Desires is online al uitverkocht, zo te zien).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties