logo
21 November 2014

OPI I Carol About You nagellak

Gepost in beauty

OPI, OPI I Carol About You, Fashion is a party, fashion is a party blog, nails of the day, notd, opi nagellak, opi verkooppunten, douglas, opi holiday 2014, opi gwen stefani holiday 2014, opi kerstcollectie, paarse nagellak, opi miniset, beautyblog, fashion blogOPI, OPI I Carol About You, Fashion is a party, fashion is a party blog, nails of the day, notd, opi nagellak, opi verkooppunten, douglas, opi holiday 2014, opi gwen stefani holiday 2014, opi kerstcollectie, paarse nagellak, opi miniset, beautyblog, fashion blog

Hoewel rode nagellak écht iets voor Kerst is – vind je niet?-, vind ik paarse nagellak eigenlijk óók echt iets voor Kerst. Ik vind paars een chique en feestelijke kleur, die in combinatie met een een glittertje ook op New Year’s Eve niet misstaat. Paars is minder klassiek dan rood en daarmee iets gewaagder.

Deze paarse OPI I Carol About You nagellak komt uit de holiday collectie van OPI in samenwerking met Gwen Stefani. Het is een super fijne lak, die niet te dik en niet te dun is en die volledig dekt met één laagje. Op deze foto’s draag ik er twee.

De lak is los te koop maar ook in een setje mini’s, samen met nog drie andere lakken uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. Dat setje is natuurlijk super leuk om onder de kerstboom te leggen (of te vinden!). Bovendien vind ik dat je voor de prijs van vier mini’s meer waar voor je geld krijgt dan dat je één losse OPI nagellak koopt (maar dan moeten er maar net de kleuren in zitten die je mooi vindt…).

OPI I Carol About You is (tijdelijk!) voor €14,25 te koop bij Douglas. Ook vind je daar de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 Miniset.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties