logo
26 November 2014

Ear cuffs x earrings

Gepost in fashion

ear cuffs x earrings, & other stories, & other stories earrings, & other stories jewelry, & other stories ear cuff, earring, statement earring, statement ear cuff, & other stories amsterdam, artistic jewelry, fashion is a party, fashion blog, modeblog, & other stories sieraden

Deze half ear cuffs/half oorbellen nam ik mee bij de opening van & Other Stories in Amsterdam. Ik vind ze echt zó apart, zoiets als deze heb ik nog nooit gezien. Ze zijn aan de artistieke kant voor mij, maar kort nadat ik ze had zag ik in Amsterdam iemand met ze lopen en toen wist ik: ja, ze zijn apart, maar óók heel gaaf en was ik nog eens blij dat ik ze toch maar wel had meegenomen.

De sieraden zijn echt mijn favorieten bij & Other Stories. Zoals & Other Stories ze maakt, maakt geen enkele andere winkel ze: alle sieraden zijn super onderscheidend. Daardoor ben ik ook lang niet over allemaal gelijk enthousiast – naar sommige dingen moet ik echt vijf keer opnieuw gaan kijken in de online shop om ze te gaan waarderen -, maar ik vind ze wél bijna allemaal gelijk fascinerend als ik ze zie.

Kun jij deze ear cuffs x earrings waarderen? Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!

Foto door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties