logo
30 November 2014

Outfit recap november

Gepost in mijn outfits

outfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblogoutfit recap november, outfit recap, fashion is a party outfits, timberland laarzen, bullboxer, bomber, noosa amsterdam, h&m studio, overknee boots, midi rok, converse, h&m trend, single earring, zara single earring, scuba sweater, pencil skirt, adidas originals x rita ora, vanharen, nike roshe run, fashion blog, modeblog

Het is weer de laatste dag van de maand en dat betekent… outfit recap november tijd! Best gek dat het begin november nog even bijna zomer was en nu opeens praktisch winter.

Mijn favorieten deze maand zijn de eerste, tweede, vijfde en negende outfit.

Aan de ene kant is het logisch, maar aan de andere kant is het ook best vreemd dat ik niet ál mijn outfits super leuk vind. Ik heb ze immers zelf aangetrokken. Hoe zit dat bij jullie? Vind jij je eigen outfits altijd leuk (je mag gewoon eerlijk ‘ja’ zeggen hoor)? Of soms wel en soms niet? En als je een outfit niet leuk vindt, waar ligt dat dan aan, denk je? Aan praktische overwegingen? Ik ben benieuwd!

P.S. Klik op de foto’s om de bijbehorende outfitpost te bekijken!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties