logo
24 November 2014

Overall

Gepost in mijn outfits

overall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblogoverall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblogoverall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblogoverall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblogoverall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblogoverall, zara overall, chic overall, overall jumpsuit, chelsea boots, croco chelsea boot, zara grey rib jumper, grey knit, zara grey knit, & other stories, & other stories jewelry, vanharen, vanharen chelsea boot, nyx snowwhite lipstick, photography, cocorosa, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashionblog

Onder ietwat glamorous haar, donkerrode lippen en een nette overall zou je eerder een paar klassieke pumps verwachten, maar ik vond het juist leuk deze chunky vanHaren booties eronder te dragen.

Dit moeten één van mijn favoriete outfitfoto’s van de laatste tijd zijn. Dat licht, wow! Ik heb nog nooit meegemaakt dat het licht tijdens een shoot op vrijwel elke foto weer anders was, maar hier gebeurde het. It was like magic baby!

Ik draag:

ZARA grijze knit (hier kun je een look alike vinden)
ZARA zwarte overall (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte chunky croco chealsea boot (kun je hier vinden)
& Other Stories kettinkje
NYX Extra Creamy Round lipstick in ‘Snow White’

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties