logo
27 November 2014

Overknee boots

Gepost in mijn outfits

overknee, overknee boots, overknee laarzen, fashion is a party, fashion blog, sarenza, aldo shoes, aldo overknee boots, h&m studio fall winter 2014, & other stories, ear cuff, earrings, orange knit, fashion is a party, fashion blogoverknee, overknee boots, overknee laarzen, fashion is a party, fashion blog, sarenza, aldo shoes, aldo overknee boots, h&m studio fall winter 2014, & other stories, ear cuff, earrings, orange knit, fashion is a party, fashion blog, overknee, overknee boots, overknee laarzen, fashion is a party, fashion blog, sarenza, aldo shoes, aldo overknee boots, h&m studio fall winter 2014, & other stories, ear cuff, earrings, orange knit, fashion is a party, fashion blog

Mooi zijn ze hè? Zo te lezen op Instagram van wel! Ik heb het over deze ALDO overknee boots, die ik tegenkwam bij Sarenza. Door de stoere gesp en brede hak vind ik ze verre van ordinair – het grote risico van laarzen tot over de knie.

Wel twijfelde ik een beetje hoe ze te combineren. Met een compleet zwarte onderkant, zoals hier? Of toch misschien met een blauwe jeans de volgende keer? Of met een printrokje? Ik ben er nog niet over uit. Wat zijn jullie ideeën?

Ik draag:

H&M Studio oranje trui (hier kun je een look alike vinden)
ASOS zwarte culottes (hier kun je een look alike vinden)
ALDO via Sarenza overknee laarzen
& Other Stories earr cuffs/oorbellen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties