logo
7 November 2014

Poedels

Gepost in mijn outfits

poedels, poedelprint, kokerrok, zwarte kokerrok, pencil skirt, h&m poedelprint, zwarte rok, h&m trend poedelprint, h&m trend poodle, nike, nike air max, cropped top, cropped sweater, mac candy yum yum, double pearl earrings, fashion is a party, fashion bloggerpoedels, poedelprint, kokerrok, zwarte kokerrok, pencil skirt, h&m poedelprint, zwarte rok, h&m trend poedelprint, h&m trend poodle, nike, nike air max, cropped top, cropped sweater, mac candy yum yum, double pearl earrings, fashion is a party, fashion bloggerpoedels, poedelprint, kokerrok, zwarte kokerrok, pencil skirt, h&m poedelprint, zwarte rok, h&m trend poedelprint, h&m trend poodle, nike, nike air max, cropped top, cropped sweater, mac candy yum yum, double pearl earrings, fashion is a party, fashion bloggerpoedels, poedelprint, kokerrok, zwarte kokerrok, pencil skirt, h&m poedelprint, zwarte rok, h&m trend poedelprint, h&m trend poodle, nike, nike air max, cropped top, cropped sweater, mac candy yum yum, double pearl earrings, fashion is a party, fashion blogger

Ooit had ik een gele blazer met poedelprint. Het was jarenlang mijn favoriete kledingstuk, totdat ik er op een dag op uitgekeken raakte: een gele blazer met poedelprint is natuurlijk niet bepaald neutraal en helaas zorgde dat ervoor dat hij op den duur ging vervelen.

Toch is de poedelprint altijd in mijn hart blijven zitten, dus wat ben ik blij dat ik tegenwoordig een iets neutralere vervanger van die blazer heb in de vorm van deze cropped sweater!

Ik draag:

H&M Trend zwart/witte cropped sweater met poedelprint (hier kun je een sweater met poedel vinden)
C&A zwarte kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
Nike zwarte Air Max (hier kun je look alikes vinden)
Etsy double pearl earrings (hier kun je look alikes vinden)
MAC Candy Yum Yum lipstick (kun je hier vinden)
Make-Up Studio Pew Pew Pink nagellak

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties