logo
13 November 2014

Now shut up and drive

Gepost in mijn outfits

throwback thursday, rijbewijs, shut up and drive, autogarage, vintage auto, oude auto's, muscle tee, discobroek, disco pans, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, white muscle tee, new look, primark, adidas, auto rijdenthrowback thursday, rijbewijs, shut up and drive, autogarage, vintage auto, oude auto's, muscle tee, discobroek, disco pans, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, white muscle tee, new look, primark, adidas, auto rijdenthrowback thursday, rijbewijs, shut up and drive, autogarage, vintage auto, oude auto's, muscle tee, discobroek, disco pans, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, white muscle tee, new look, primark, adidas, auto rijdenthrowback thursday, rijbewijs, shut up and drive, autogarage, vintage auto, oude auto's, muscle tee, discobroek, disco pans, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, white muscle tee, new look, primark, adidas, auto rijden

Deze foto’s maakte ik afgelopen augustus en heb ik nooit gepubliceerd. Dat niet publiceren doe ik anders nooit, maar in dit geval was het anders… ze waren bedoeld bij wijze van ‘rijbewijs outfitpost’, omdat het mijn bedoeling was in augustus mijn rijbewijs te halen. Dat mislukte en dus liet ik de foto’s maar achterwege.

Drie maanden later heb ik dat rijbewijs – gisteren – dan toch eindelijk gehaald. Pák van m’n hart.

Ik draag:

Pieces donkergele tank top (hier kun je een look alike vinden)
Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
New Look rode discobroek (hier kun je een look alike vinden)
adidas Originals x The Farm Gazelle sneakers (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties