logo
20 November 2014

Scuba enkellaarzen

Gepost in fashion

alexander wang x h&m scuba enkellaarzen, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m haul, alexander wang x h&m shoplog, alexander wang x h&m shoes, alexander wang x h&m scuba heels, alexander wang x h&m boots, alexander wang x h&m scuba, scuba fashion, black ankle boots, zwarte enkellaarzen, alexander wang x h&m order, alexander wang x h&m collectiealexander wang x h&m scuba enkellaarzen, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m haul, alexander wang x h&m shoplog, alexander wang x h&m shoes, alexander wang x h&m scuba heels, alexander wang x h&m boots, alexander wang x h&m scuba, scuba fashion, black ankle boots, zwarte enkellaarzen, alexander wang x h&m order, alexander wang x h&m collectie

Wat ik nog niet had verklapt is dat ik donderdagochtend de zesde ook nog online mijn slag sloeg. Panisch stond ik in mijn kleedhokje mijn online zinnen te zetten op Alexander Wang x H&M schoenen die in Utrecht (en in Arnhem) niet verkrijgbaar waren.

Een beetje onnodig, bleek achteraf, want als ik dit schrijf zijn mijn scuba enkellaarzen nog gewoon in alle maten verkrijgbaar op de H&M webshop. Maar ja, dat weet je nooit van tevoren hè?

Zoals ik al schreef wist ik vóór de lancering van Alexander Wang x H&M nog niet wat ik wilde hebben, maar de twee paar hakken uit de collectie stonden zeker tussen mijn favorieten.

Helaas kon ik ze (beiden) dus niet in het echt bewonderen. Toch besloot ik voor de scuba enkellaarzen te gaan; mochten ze tegenvallen dan kon ik ze altijd nog terugsturen. Ze vielen niet tegen en eerlijk gezegd kan ik niet wachten om ze te rocken!

P.S. Dit wordt echt, echt, echt mijn allerlaatste Alexander Wang x H&M post. Volgens mij is het al iets van mijn zevende over de collectie, dus het is mooi geweest.

P.P.S. Er staat weer een nieuwe behind the blog online. Heb je ‘m al gelezen?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties