logo
11 November 2014

Single earring

Gepost in mijn outfits

single earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partysingle earring, single statement earring, woolblend turtleneck, h&m studio fall/winter 2014, h&m studio, h&m studio turtleneck, orange turtleneck, zara single earring, black stretch trousers, weekday, weekday shoes, lace-up shoes, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, vera camilla, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party

Het is al maanden geleden dat ik mijn single earring aan jullie liet zien, maar hij was nog nooit in een outfitpost voorbij gekomen… oeps! Ik vind het niet heel makkelijk dit sierraad te combineren, omdat ik vind dat de oorbel pas echt tot zijn recht komt bij een zo clean mogelijke outfit. Maar een clean outfit is zonder de oorbel al gauw niet meer clean en soms wil ik wél gewoon clean, dus… first world problems, haha.

Deze outfit had ik al samengesteld zonder de oorbel, maar ik vond ‘m net te saai. Toen bedacht ik opeens: hé, dit is dé outfit voor mijn single earring. En dat vind ik nog steeds. De outfit zonder de oorbel is wat braaf, de enkele oorbel maakt het geheel net wat meer edgy.

Ik draag:

H&M Studio oranje coltrui (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
Weekday zwarte holografische veterschoenen (hier kun je look alikes vinden)
Margiela at H&M zwarte blazer (hier kun je een look alike vinden)
ZARA single earring

Foto’s door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties