logo
19 November 2014

(Un)like the eighties

Gepost in mijn outfits

unlike the eighties, like the eighties, the eighties, nike roshe run sneakers, bomberjack, forever 21, new look, double pearl earrings, monki, asos, oversized tee, klassiek, sporty, modebeeld, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blog, zwart/wit, mijn outfitsunlike the eighties, like the eighties, the eighties, nike roshe run sneakers, bomberjack, forever 21, new look, double pearl earrings, monki, asos, oversized tee, klassiek, sporty, modebeeld, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blog, zwart/wit, mijn outfitsunlike the eighties, like the eighties, the eighties, nike roshe run sneakers, bomberjack, forever 21, new look, double pearl earrings, monki, asos, oversized tee, klassiek, sporty, modebeeld, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blog, zwart/wit, mijn outfitsunlike the eighties, like the eighties, the eighties, nike roshe run sneakers, bomberjack, forever 21, new look, double pearl earrings, monki, asos, oversized tee, klassiek, sporty, modebeeld, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blog, zwart/wit, mijn outfitsunlike the eighties, like the eighties, the eighties, nike roshe run sneakers, bomberjack, forever 21, new look, double pearl earrings, monki, asos, oversized tee, klassiek, sporty, modebeeld, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blog, zwart/wit, mijn outfits

Hoe ik het zelfs in een zwart/wit/donkerrode outfit toch weer flik om er wat geel in te verwerken hè? Je vraagt het je vast af: de gele vlekken zijn bloemen, onscherp op de voorgrond.

Ik vind het tof hoe deze outfit sportief is met een vrij klassieke “bovenkant” (mijn haar, de oorbellen, etc.). Die twee woorden passen naar mijn idee heel erg bij wat het modebeeld van deze jaren is. Een beeld waar we ons nu volgens mij niet eens zo heel erg bewust van zijn, maar waar we waarschijnlijk over vijftien van zeggen: “hahaha, wát een outfits!”. Zoals we dat nu zeggen als we een tv-programma uit the eighties zien.

Ik draag:

ASOS grijs oversized t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je een look alike vinden)
Nike grijze Roshe Run sneakers (hier kun je Nike Roshe Run vinden)
Forever 21 bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
Etsy double pearl earrings (hier kun je look alikes vinden)
MONKI zwart/witte paisley sjaal (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties