logo
18 November 2014

Life starts all over again when it gets crisp in the fall

Gepost in mijn outfits

Life starts all over again when it gets crisp in the fall, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party blog, fashion blog, knitted dress, h&m trend, h& trend dress, beige dress, beige jurk, gebreide jurk, timberland laarzen, timberlands kopen, timberland dames, timberland shearling fold down boots, defshop, defshop timberland, defshop nederland, defshop betrouwbaar, zerov, zerouv sunglasses, cat eye sunglassesLife starts all over again when it gets crisp in the fall, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party blog, fashion blog, knitted dress, h&m trend, h& trend dress, beige dress, beige jurk, gebreide jurk, timberland laarzen, timberlands kopen, timberland dames, timberland shearling fold down boots, defshop, defshop timberland, defshop nederland, defshop betrouwbaar, zerov, zerouv sunglasses, cat eye sunglassesLife starts all over again when it gets crisp in the fall, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party blog, fashion blog, knitted dress, h&m trend, h& trend dress, beige dress, beige jurk, gebreide jurk, timberland laarzen, timberlands kopen, timberland dames, timberland shearling fold down boots, defshop, defshop timberland, defshop nederland, defshop betrouwbaar, zerov, zerouv sunglasses, cat eye sunglassesLife starts all over again when it gets crisp in the fall, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party blog, fashion blog, knitted dress, h&m trend, h& trend dress, beige dress, beige jurk, gebreide jurk, timberland laarzen, timberlands kopen, timberland dames, timberland shearling fold down boots, defshop, defshop timberland, defshop nederland, defshop betrouwbaar, zerov, zerouv sunglasses, cat eye sunglassesLife starts all over again when it gets crisp in the fall, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party blog, fashion blog, knitted dress, h&m trend, h& trend dress, beige dress, beige jurk, gebreide jurk, timberland laarzen, timberlands kopen, timberland dames, timberland shearling fold down boots, defshop, defshop timberland, defshop nederland, defshop betrouwbaar, zerov, zerouv sunglasses, cat eye sunglasses

Elk jaar weer zie ik weer tegen het koudste half jaar van het jaar op: korte dagen, daardoor maar halve dagen om foto’s te maken, veel regen… in juni kan ik er echt al buikpijn van hebben. Toch: omdat ik bijna dagelijks foto’s maak – van mezelf, producten, items, etc.- ben ik aan de andere kant ook blij dat we vier seizoenen hebben: het zorgt voor afwisseling op het beeld.

Bovendien mag ik tot nu toe deze herfst nog niet klagen. We hebben een regenachtig weekend achter de rug, maar voor zover ik me kan herinneren waren voorgaande weekenden allemaal mooi tot prachtig. Van koude handen en voeten krijg ik tijdens het shooten wel steeds meer last, maar voor die laatste heb ik nu dus deze TimberlandsZe zijn zo heerlijk zacht en warm! Ik zou zeker even per ongeluk expres naar DefShop surfen als je nog een paar koude-voeten-proof schoenen zoekt voor de komende maanden.

Ik draag:

H&M Trend beige knitted jurk (hier kun je een look alike vinden)
Timberland Shearling Fold Down Boots via DefShop (kun je hier vinden)
zeroUV bruine cat eye zonnebril (kun je hier vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties