logo
25 November 2014

UGG Australia Classic Tall Tasman

Gepost in fashion

UGG Australia Classic Tall Tasman, ugg australia, soraya's, soraya's shoesz ugg classic tall boots, ugg's kopen, ugg's online, zwarte ugg's, hoge ugg's, schoenen schapenwol, warme schoenen, winterlaarzen, damesschoenen, nieuwe schoenen, ugg's trend, fashion blogger, fashion blog, fashion is a partyUGG Australia Classic Tall Tasman, ugg australia, soraya's, soraya's shoesz ugg classic tall boots, ugg's kopen, ugg's online, zwarte ugg's, hoge ugg's, schoenen schapenwol, warme schoenen, winterlaarzen, damesschoenen, nieuwe schoenen, ugg's trend, fashion blogger, fashion blog, fashion is a partyUGG Australia Classic Tall Tasman, ugg australia, soraya's, soraya's shoesz ugg classic tall boots, ugg's kopen, ugg's online, zwarte ugg's, hoge ugg's, schoenen schapenwol, warme schoenen, winterlaarzen, damesschoenen, nieuwe schoenen, ugg's trend, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party

Deze week is het precies een jaar geleden dat ik “om” ging: ik stapte de wereld van UGG Australia in en wilde er nooit meer uit. Hoewel ik mijn zwarte UGG’s het afgelopen jaar maar één keer in een outfitpost heb gedragen, draag ik ze in het dagelijks leven echt ontzettend veel. Ze gaan al richting het ‘afgedragen’ en dus vind ik ze inmiddels al niet meer zo “outfitpost waardig”. Dat zijn deze nieuwe UGG”s natuurlijk nog wel!

Want deze UGG Australia Classic Tall Tasman laarzen zijn nog helemaal nieuw, fresh en clean. Een paar lange UGG”s stonden al heel lang op mijn wishlist: ze leken me zo heerlijk warm en hebben weer een heel andere uitstraling dan de korte UGG’s. Ik twijfelde of ik voor bruin of zwart zou gaan, maar aangezien ik donkerbruin niet zo makkelijk te combineren vind, ging ik toch maar voor zwart.

Ik ben er nu al ontzettend blij mee! Het aztec randje aan de achterkant maakt ze net wat anders dan anders, vind je niet?

Je shopt de UGG Australia Classic Tall Tasman laarzen bij Soraya’s (waar deze heerlijk warme pantoffels me ook nog staan te verleiden…).

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties