logo
16 November 2014

Face of the Day met o.a. Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette

Gepost in beauty

urban decay vice 3 eyeshadow palette, chanel songe, chanel fall 2014, paarse oogschaduw, paarse ooglook, neutrale lipgloss, smokey eyes, face of the day, ooglook, make-up, beauty, urban decay vice 3 review, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 look, beautyblog, beautyblogger, fashion is a partyurban decay vice 3 eyeshadow palette, chanel songe, chanel fall 2014, paarse oogschaduw, paarse ooglook, neutrale lipgloss, smokey eyes, face of the day, ooglook, make-up, beauty, urban decay vice 3 review, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 look, beautyblog, beautyblogger, fashion is a party

Zoals beloofd: een Face of the Day met mijn nieuwe Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette. Ik koos, om mee te beginnen, voor een paarse(/roze?), donkere look. Ik vind het leuk dat het paars met de ogen open niet erg opvalt, maar met de ogen dicht er echt uit knalt.

urban decay vice 3 eyeshadow palette, chanel songe, chanel fall 2014, paarse oogschaduw, paarse ooglook, neutrale lipgloss, smokey eyes, face of the day, ooglook, make-up, beauty, urban decay vice 3 review, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 look, beautyblog, beautyblogger, fashion is a party

Voor de look gebruikte ik de kleuren ‘Last Sin’ (op het ooglid), ‘Alchemy’ (in de crease), ‘Bondage’ (in de crease en onder het oog) en ‘Bobby Dazzle’ (onder de wenkbrauw). Ik combineerde de ooglook met een neutrale, maar mooie lipgloss: Songe uit de najaarscollectie van CHANEL.

urban decay vice 3 eyeshadow palette, chanel songe, chanel fall 2014, paarse oogschaduw, paarse ooglook, neutrale lipgloss, smokey eyes, face of the day, ooglook, make-up, beauty, urban decay vice 3 review, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 look, beautyblog, beautyblogger, fashion is a party


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Skindinavia The Makeup Primer Spray
VICHY Dermablend Foundation in ’15 Opal’
NARS Radiant Creamy concealer in ‘2 Vanilla’ (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder
NYX Powder Blush in ‘PB11 Taupe’ (kun je hier vinden)

Wangen
essence blush up! powder blush in ’20 Pinky Flow’
Lord & Berry Loose Powder in ‘Stardust light’ (hier kun je Lord & Berry make-up vinden)

Wenkbrauwen
GOSH Defining Brow Gel in ‘003’
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color in ‘light brown’

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette, ‘Last Sin’, ‘Alchemy’, ‘Bondage’ en ‘Bobby Dazzle’
Bourjois Khôl & Contour eye pencil in ’72 Noir Expert’ (kun je hier vinden)
Catrice Lash Extension Volume Mascara in ‘010 Black’

Lippen
CHANEL Lèvres Scintillantes lipgloss in ‘191 Songe’ (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties