logo
19 November 2014

VICHY Dermablend foundation

Gepost in beauty

VICHY foundation, VICHY Dermablend, VICHY Dermablend foundation, VICHY Dermablend foundation 15 opal, VICHY verkooppunten, VICHY Dermablend foundation review, foundation review, foundation hele lichte huid, dekkende foundation, fashion blog, beautyblog, fashion is a party

Hij is erg bekend in beautyland: de VICHY Dermablend foundation. Omdat ik van dekkende foundations houd en deze foundation er bekend om staat enorm goed te dekken, vond ik het tijd ‘m eens te proberen. Ik schafte de lichtste kleur aan – 15, Opal- en was erg benieuwd naar het resultaat!

De VICHY Dermablend foundation is speciaal voor vrouwen die last hebben van erge onregelmatigheden, littekens, rode vlekken, donkere kringen, etc.: voor vrouwen die echt veel dekking nodig hebben dus. Eerlijk is eerlijk: op dit moment heb ik dat eigenlijk niet nodig, maar ik vind niets zo mooi als een gezicht zo egaal als een canvas, waar je je vervolgens verder op kunt uitleven. Bovendien: je kunt altijd zelf bepalen hoeveel je gebruikt, dus mocht het effect te onnatuurlijk zijn, kon ik altijd nog slechts heel weinig gebruiken.

VICHY foundation, VICHY Dermablend, VICHY Dermablend foundation, VICHY Dermablend foundation 15 opal, VICHY verkooppunten, VICHY Dermablend foundation review, foundation review, foundation hele lichte huid, dekkende foundation, fashion blog, beautyblog, fashion is a party

Wat mij betreft is deze foundation geweldig! De textuur is erg fijn en de dekking uiteraard top. Daardoor heb je maar weinig foundation nodig en doe je er lang mee. Als je van natuurlijk houd zou ik je deze foundation niet aanraden, maar ik houd ervan.

Wel moet ik inderdaad oppassen dat ik niet te veel gebruik, vooral omdat de foundation eigenlijk nét iets te donker/geel is voor me. Als ik te veel gebruik zie je dat goed, maar als ik slechts een klein beetje gebruik valt dat niet op.

VICHY foundation, VICHY Dermablend, VICHY Dermablend foundation, VICHY Dermablend foundation 15 opal, VICHY verkooppunten, VICHY Dermablend foundation review, foundation review, foundation hele lichte huid, dekkende foundation, fashion blog, beautyblog, fashion is a party

Bovenstaande voor- en na foto zeggen genoeg, toch? Het is jammer dat VICHY maar een paar tinten maakt van deze foundation: juist met zo’n dekking is het belangrijk dat de tint heel goed bij je huidskleur past. Verder heb ik helemaal niets te zeuren.

De VICHY Dermablend foundation is te koop bij de apotheek en online bij verschillende webshops. De prijzen kunnen wat verschillen, maar liggen zo rond de €20,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties