logo
28 December 2014

En toen was het wit

Gepost in mijn outfits

moon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweatermoon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweatermoon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweatermoon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweatermoon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweatermoon boot, moonboots, snow boots, moon boot caviar mid, alexander wang x h&m, grey quilted bomber, bomberjack, bomberjas, adidas originals x rita ora, adidas x rita ora, vero moda jeans, neon, winter outfit, sneeuw, sneeuw december 2014, fashion is a party, fashion blogger, adidas sweater

De weergoden waren één dag te laat met hun witte Kerst, maar vooruit: ik ben zelf ook geen kei in op tijd zijn. Op foto’s vind ik het super leuk -sneeuw-, dus toen de wereld gisterochtend wit bleek moest ik gelijk weer even voor de camera plaatsnemen. In een sporty en sneeuw proof outfit.

Ik draag:

adidas Originals x Rita Ora sweater (kun je hier vinden)
Vero Moda donkergrijze jeans (hier kun je een look alike vinden)
Moon Boot Caviar Mid laarzen (kun je hier vinden)
Alexander Wang x H&M zilvergrijs bomberjack (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties