logo
4 December 2014

Rita Ordi

Gepost in mijn outfits

rita ordi, fashion is a party, adidas originals x rita ora, adidas originals x rita ora sweater, dr. martens, dr. martens patent black, bershka, dior addict it-liner it pink, roze eyeliner, neon, neon fashion trend, utrecht, fashion blogger, fashion is a party outfitsrita ordi, fashion is a party, adidas originals x rita ora, adidas originals x rita ora sweater, dr. martens, dr. martens patent black, bershka, dior addict it-liner it pink, roze eyeliner, neon, neon fashion trend, utrecht, fashion blogger, fashion is a party outfitsrita ordi, fashion is a party, adidas originals x rita ora, adidas originals x rita ora sweater, dr. martens, dr. martens patent black, bershka, dior addict it-liner it pink, roze eyeliner, neon, neon fashion trend, utrecht, fashion blogger, fashion is a party outfitsrita ordi, fashion is a party, adidas originals x rita ora, adidas originals x rita ora sweater, dr. martens, dr. martens patent black, bershka, dior addict it-liner it pink, roze eyeliner, neon, neon fashion trend, utrecht, fashion blogger, fashion is a party outfitsrita ordi, fashion is a party, adidas originals x rita ora, adidas originals x rita ora sweater, dr. martens, dr. martens patent black, bershka, dior addict it-liner it pink, roze eyeliner, neon, neon fashion trend, utrecht, fashion blogger, fashion is a party outfits

Ik heb aan Jo beloofd dat ik mijn post Rita Ordi zou noemen, toen we deze foto’s aan het shooten waren. Sorry Rita, het was maar een grapje, ik bedoelde het niet zo.

Ik draag:

adidas Originals x Rita Ora sweater (hier kun je adidas Originals x Rita Ora vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
Dr. Martens zwarte veterlaarzen (kun je hier vinden)
…en de coole Dior Addict It-Line It-Pink eyeliner

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties