logo
21 December 2014

Birkenstock Arizona Velours-Fourrure

Gepost in fashion

birkenstock arizona velours-fourrure, birkenstock arizona, birkenstock shearling lined arizona, birkenstock slippers, birkenstocks kopen, sarenza, sarenza.nl, sarenza birkenstock, birkenstocks, birkenstock sandalen, birkenstock arizona black, birkenstock arizona, céline sandals, céline fur sandalsbirkenstock arizona velours-fourrure, birkenstock arizona, birkenstock shearling lined arizona, birkenstock slippers, birkenstocks kopen, sarenza, sarenza.nl, sarenza birkenstock, birkenstocks, birkenstock sandalen, birkenstock arizona black, birkenstock arizona, céline sandals, céline fur sandals

Een tijdje geleden schreef ik al over de “Birkenstocks met een vachtje”. Toen had ik alleen nog de taupe kleur gespot. Ik vond ze gelijk al erg leuk en Céline-like, maar ik dacht ook: hoe praktisch zijn sandalen met een bontje nou? In de winter zijn ze te koud, in de zomer te warm.

Echter, toen ik ze in het zwart tegenkwam bij Sarenza ging ik tóch overstag. Ook al wist ik dus nog niet precies wanneer ik ze zou gaan dragen. In het zwart vond ik ze nog meer Céline-like en ik heb een groot zwak voor Céline schoenen.

Na ze even indoor geprobeerd te hebben, heb ik besloten dat ze toch het beste tot hun recht zullen komen in de zomer. Deze Birkenstock Arizona Velours-Fourrure sandalen (eerder noemde ik ze ‘Birkenstock Shearling Lined Arizona, ik kom beide namen tegen) zijn namelijk wel heel lekker zacht, maar ik vind ze niet zo warm. Je loopt echt óp het vachtje, je voet is dus alsnog bloot.

Nu maar hopen op een mooi voorjaar, zodat ik ze gauw aan kan!

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties