logo
9 December 2014

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch

Gepost in beauty

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch, gel eyeliner, bobbi brown eyeliner, bobbi brown scotch on the rocks, Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch review, bobbi brown black scotch review, bobbi brown black scotch swatch, bobbi brown black scotch gel eyeliner, bruine eyeliner, christmas make-up, bobbi brown holiday 2014, glitter eyeliner, christmas make-up, holiday make-up, party make-up

Anderhalve week geleden liet ik jullie al het Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette uit de Bobbi Brown Scotch on the rocks collectie zien. Ik heb ook de eyeliner uit deze collectie en ook deze is wat mij betreft het bekijken waard…

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch, gel eyeliner, bobbi brown eyeliner, bobbi brown scotch on the rocks, Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch review, bobbi brown black scotch review, bobbi brown black scotch swatch, bobbi brown black scotch gel eyeliner, bruine eyeliner, christmas make-up, bobbi brown holiday 2014, glitter eyeliner, christmas make-up, holiday make-up, party make-upBobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch, gel eyeliner, bobbi brown eyeliner, bobbi brown scotch on the rocks, Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch review, bobbi brown black scotch review, bobbi brown black scotch swatch, bobbi brown black scotch gel eyeliner, bruine eyeliner, christmas make-up, bobbi brown holiday 2014, glitter eyeliner, christmas make-up, holiday make-up, party make-up

De eyeliner heet ‘Black Scotch’, maar is donkerbruin. Niet zomaar donkerbruin, maar donkerbruin met koperkleurige glitters. Ik vind ‘m echt prachtig: hij is niet zo heel opvallend, maar je ziet wel echt al van een afstandje dat hij meer bijzonder is dan ‘gewoon’ zwart. Ik denk dat Black Scotch prachtig combineert met de warme tinten oogschaduw uit het Warm Glow Eye Palette, dat zal ik gauw eens uitproberen.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch, gel eyeliner, bobbi brown eyeliner, bobbi brown scotch on the rocks, Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch review, bobbi brown black scotch review, bobbi brown black scotch swatch, bobbi brown black scotch gel eyeliner, bruine eyeliner, christmas make-up, bobbi brown holiday 2014, glitter eyeliner, christmas make-up, holiday make-up, party make-up

Gel eyeliner vind ik wat lastig in gebruik, ik heb er ook nog niet zoveel ervaring mee: bijna altijd gebruik ik liquid eyeliner of oogpotlood. Ik denk dat het bij gel eyeliner alles uitmaakt wat voor kwastje je gebruikt. Met de kwastjes die ik nu gebruikt heb was ik niet zo heel blij (kan ook aan mezelf liggen en dat ik meer moet oefenen…), misschien dat ik deze van Bdellium Tools eens moet proberen.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch, gel eyeliner, bobbi brown eyeliner, bobbi brown scotch on the rocks, Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch review, bobbi brown black scotch review, bobbi brown black scotch swatch, bobbi brown black scotch gel eyeliner, bruine eyeliner, christmas make-up, bobbi brown holiday 2014, glitter eyeliner, christmas make-up, holiday make-up, party make-up

De Bobbi Brown Scotch on the rocks collectie is helaas niet zo heel goed verkrijgbaar in Nederland. Bobbi Brown is normaal gesproken te koop bij de Bijenkorf en Douglas, maar Douglas heeft deze collectie – voor zover ik heb begrepen- niet. In de webshop van de Bijenkorf kun je wel wat producten uit de collectie kopen, deze Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch vind je hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties