logo
22 December 2014

Bourjois So Lacque Indispen-sable en Bourjois 1 seconde It’s raining stars nagellak

Gepost in beauty

Bourjois So Lacque Indispen-sable en Bourjois 1 seconde It's raining stars nagellakBourjois So Lacque Indispen-sable en Bourjois 1 seconde It's raining stars nagellak

Laatst besloot ik dat het tijd werd weer eens wat te doen met mijn Nail Vinyls. En dus ging ik aan de slag, met verticale streepjes dit keer. Ik koos verder voor twee lakjes van Bourjois – één in nude kleur en één met zilverkleurige glitters- en kreeg deze subtiel feestelijke nagels als resultaat. Ik vind deze ‘nail art’ super leuk voor als je tijdens Kerst iets anders wilt, maar niet iets heel opvallends. Maar ook voor in het dagelijks leven vind ik ze prima kunnen.

De nude nagellak is Bourjois So Lacque Indispen-sable. Het is een fris beige kleurtje waarvan ik verwachtte dat ie óf met één laagje zou dekken óf na vijf laagjes nog niet dekkend zou zijn. Ik had het fout, want de waarheid lag in het midden: met twee laagjes dekt de lak goed. Alsnog een prima score voor een nude lak, vind ik.

De glitternagellak is Bourjois 1 Seconde It’s raining stars. Ook van deze heb ik twee laagjes aangebracht, zodat er lekker veel glitters zouden achterblijven.

Ik ben tevreden met het resultaat. De streepjes creëren was niet moeilijk en ik heb vaak (op een positieve manier) de vraag gekregen: ‘Hé, wat heb jij nou op je nagels?’.

Bourjois So Lacque Indispen-sable kun je bijvoorbeeld hier kopen bij ASOS (in de sale!) en Bourjois 1 seconde It’s raining stars is bijvoorbeeld hier verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties