logo
6 December 2014

Burberry Bold Lash mascara

Gepost in beauty

burberry make-up, burberry bold lash mascara, burberry mascara, burberry mascara volume, volume mascara, nieuwe burberry make-up, burberry verkooppunten nederland, burberry douglas, burberry cosmetics, burberry bold lash mascara review, burberry bold lash mascara result, burberry cosmetics review, burberry beauty

Naast de Effortless Liquid Eyeliner heb ik ook één van Burberry’s nieuwe mascara’s geprobeerd: de Burberry Bold Lash mascara. De Bold Lash is één van de drie nieuwe mascara: de andere twee zijn de Effortless (een relaunch) en de Curve Lash mascara.

De mascara komt in een erg chique, metalen huls die door de subtiele ruit aan alle kanten Burberry uitstraalt. Ook de kartonnen verpakking die je om de huls krijgt doet luxe en brits aan: I love it! De mascara is er in twee kleuren: zwart en bruin. Ik heb N. 1: Ebony, de zwarte.

burberry make-up, burberry bold lash mascara, burberry mascara, burberry mascara volume, volume mascara, nieuwe burberry make-up, burberry verkooppunten nederland, burberry douglas, burberry cosmetics, burberry bold lash mascara review, burberry bold lash mascara result, burberry cosmetics review, burberry beauty

Het idee van de Bold Lash mascara is dat hij gemaakt is om volume te creëren. Burberry zegt dat de ‘intense leather black formula’ voor ‘bold and dense lashes’ zorgt.

Ik kan de Burberry Bold Lash mascara niet met de andere Burberry mascara’s vergelijken, maar wel met honderdduizend mascara’s die ik in mijn leven heb gebruikt natuurlijk. Deze haalt het zeker tot de top vijf (alhoewel het daar een beetje dringen wordt, want daar willen er steeds meer in…). Gezien de prijs van Burberry’s make-up zou het ook wel ietwat een schande zijn als dat niet zo was.

De mascara is echt inktzwart en maakt met één “veeg” mijn wimpers dikker, zwarter en langer. Het borsteltje zorgt ervoor dat mijn wimpers goed worden gesepareerd en ik heb geen last van klontjes. Links zie je één laagje Burberry Bold Lash mascara aangebracht, rechts zie je mijn kale wimpers.

burberry make-up, burberry bold lash mascara, burberry mascara, burberry mascara volume, volume mascara, nieuwe burberry make-up, burberry verkooppunten nederland, burberry douglas, burberry cosmetics, burberry bold lash mascara review, burberry bold lash mascara result, burberry cosmetics review, burberry beauty

…en hieronder zie je de mascara op beiden ogen op alle wimpers, twee laagjes. Mooi resultaat, toch?

burberry make-up, burberry bold lash mascara, burberry mascara, burberry mascara volume, volume mascara, nieuwe burberry make-up, burberry verkooppunten nederland, burberry douglas, burberry cosmetics, burberry bold lash mascara review, burberry bold lash mascara result, burberry cosmetics review, burberry beauty

Een volgende keer wil ik zeker ook nog eens de ‘Effortless’ mascara proberen. Waar Burberry zich met de Bold Lash dus op volume richt, heb ik het idee dat de Effortless een allround mascara is, die ‘Burberry’s backstage hero’ schijnt te zijn. Ik ben benieuwd hoe/wat het verschil zal zijn tussen de twee.

De Burberry Bold Lash mascara is in Nederland exclusief bij Douglas verkrijgbaar en kost €30,-. Je vindt ‘m hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties