logo
25 December 2014

Christmas eve hair & make-up

Gepost in beauty

mac viva glam rihanna, krultang, hittebescherming, haartutorial, make-up tutorial, nars radiant creamy concealer, vichy dermablend fluid corrective foundation, urban decay all nighter make-up setting spray, mac x kelly osbourne cheeky bugger, too faced shadow insurance, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, bobbi brown warm glow eye palette, you + eye cosmetics, cosmetic glitter, face stockholm lip fix, christmas make-up look, holiday make-up look, rode lipstick, wavy ponytail, beautyblog, fashion is a party, laura mercier invisible loose setting powder, ombre lippen, contouren, kerstavondmac viva glam rihanna, krultang, hittebescherming, haartutorial, make-up tutorial, nars radiant creamy concealer, vichy dermablend fluid corrective foundation, urban decay all nighter make-up setting spray, mac x kelly osbourne cheeky bugger, too faced shadow insurance, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, bobbi brown warm glow eye palette, you + eye cosmetics, cosmetic glitter, face stockholm lip fix, christmas make-up look, holiday make-up look, rode lipstick, wavy ponytail, beautyblog, fashion is a party, laura mercier invisible loose setting powder, ombre lippen, contouren, kerstavond

Voor mijn haar en make-up van gisteravond maakte ik gebruik van twee tutorials. Eéntje haalde ik uit de ‘Beauty pictorials I like’ post die ik een tijdje geleden hier gepubliceerd heb. Er stond een haartutorial bij van een mooie paardenstaart met een twist die ik niet vergeten ben en nu eens zelf heb uitgeprobeerd.

Christmas eve hair & make-up / Fashion is a partymac viva glam rihanna, krultang, hittebescherming, haartutorial, make-up tutorial, nars radiant creamy concealer, vichy dermablend fluid corrective foundation, urban decay all nighter make-up setting spray, mac x kelly osbourne cheeky bugger, too faced shadow insurance, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, bobbi brown warm glow eye palette, you + eye cosmetics, cosmetic glitter, face stockholm lip fix, christmas make-up look, holiday make-up look, rode lipstick, wavy ponytail, beautyblog, fashion is a party, laura mercier invisible loose setting powder, ombre lippen, contouren, kerstavond

De andere tutorial is deze van Keiko Lynn, die ik gebruikt heb voor mijn make-up. Het is eigenlijk een hele simpele make-up look, maar wel met een mooi, klassiek, feestelijk resultaat.

Christmas eve hair & make-up / Fashion is a partymac viva glam rihanna, krultang, hittebescherming, haartutorial, make-up tutorial, nars radiant creamy concealer, vichy dermablend fluid corrective foundation, urban decay all nighter make-up setting spray, mac x kelly osbourne cheeky bugger, too faced shadow insurance, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, bobbi brown warm glow eye palette, you + eye cosmetics, cosmetic glitter, face stockholm lip fix, christmas make-up look, holiday make-up look, rode lipstick, wavy ponytail, beautyblog, fashion is a party, laura mercier invisible loose setting powder, ombre lippen, contouren, kerstavond

Ik had nog wel wat meer tijd aan aan het geheel willen besteden, zodat mijn staart iets netter zou zijn, ik nog kon contouren en om rode ombre lippen (met daardoor net iets meer diepte) te maken, maar zoals ik gisteren al schreef had ik niet onbeperkt de tijd. En gelukkig ben ik met dit resultaat al best tevreden.

Voor mijn haar gebruikte ik hittebescherming, een krultang en haarlak. Voor mijn make-up is de lijst iets langer:

Gezicht:
NARS Radiant Creamy Concealer in ‘Vanilla’ (kun je hier vinden)
VICHY Dermablend Fluid Corrective Foundation in ‘Opal’ (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder (kun je hier vinden)
Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray (kun je hier vinden)

Wangen:
MAC x Kelly Osbourne blush in ‘Cheeky Bugger’ (hier kun je MAC vinden)

Wenkbrauwen:
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color in ‘light brown’
GOSH Defining Brow Gel in ‘002’

Ogen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette (hier kun je Bobbi Brown vinden)
You + Eye Cosmetics Fixing Gel en Cosmetic Glitter
FACE Stockholm Lip Fix
MAC Viva Glam Rihanna lipstick (kun je hier vinden)Ik heb ook nog foto’s gemaakt van mijn bijbehorende outfit (goed mijn best gedaan hè?), deze komen er nog aan!

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties