logo
14 December 2014

Daphne Groeneveld in VOGUE Nederland januari/februari 2015

Gepost in fashion

daphne groeneveld, editorial, vogue nederland, vogue nederland januari februari 2015, vogue nl, daphne groeneveld editorial, spring/summer 2015, black and white photography, fashionscene, nederlands topmodel, nederlandse topmodellendaphne groeneveld, editorial, vogue nederland, vogue nederland januari februari 2015, vogue nl, daphne groeneveld editorial, spring/summer 2015, black and white photography, fashionscene, nederlands topmodel, nederlandse topmodellendaphne groeneveld, editorial, vogue nederland, vogue nederland januari februari 2015, vogue nl, daphne groeneveld editorial, spring/summer 2015, black and white photography, fashionscene, nederlands topmodel, nederlandse topmodellendaphne groeneveld, editorial, vogue nederland, vogue nederland januari februari 2015, vogue nl, daphne groeneveld editorial, spring/summer 2015, black and white photography, fashionscene, nederlands topmodel, nederlandse topmodellendaphne groeneveld, editorial, vogue nederland, vogue nederland januari februari 2015, vogue nl, daphne groeneveld editorial, spring/summer 2015, black and white photography, fashionscene, nederlands topmodel, nederlandse topmodellen

I lóve deze editorial! Je ziet echte mode, maar op een draagbare manier. De outfits zou ik allemaal zo aantrekken (oké, behalve die met het hoedje, die vind ik ook eigenlijk niet zo bij de rest passen…), ze zijn helemaal mijn ding.

En niet te vergeten: Daphne Groeneveld is nog steeds misschien wel mijn állerfavorietste model. Ik vind haar zo prachtig en apart.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties