logo
30 December 2014

Dior Diva nagellak en Dior Golden Shock Gold Leaf Effect Topcoat

Gepost in beauty

dior diva, dior nagellak, dior holiday 2012, dior holiday 2014, dior beauty, dior holiday collection 2014 review, dior diva swatch, dior gold leaf effect topcoat swatch, dior gold leaf effect topcoat review, nails of the day, dior nagellak, dior holiday 2014 swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion bloggerdior diva, dior nagellak, dior holiday 2012, dior holiday 2014, dior beauty, dior holiday collection 2014 review, dior diva swatch, dior gold leaf effect topcoat swatch, dior gold leaf effect topcoat review, nails of the day, dior nagellak, dior holiday 2014 swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Ik was niet enorm enthousiast over de holiday collectie van Dior dit jaar, maar er zat wel één pareltje bij voor me: de Dior Golden Shock Gold Leaf Effect Topcoat. Wat een mond vol hè?

Omdat de topcoat – waar dus een soort van gouden “blaadjes” in zitten- me mooi leek over zwart en ik toevallig nog een zwarte nagellak had van Dior, besloot ik de topcoat te combineren met een andere Dior lak: Dior Diva.

Ik vind de combinatie erg mooi en feestelijk. Voor Kerst, maar zeker ook voor Oud&Nieuw. Al moet ik zeggen dat ik deze Dior nagellakpotjes net zo feestelijk vind als wat erin zit: ik heb er maar twee, anders had ik er touwtjes om gedaan en er de hele kerstboom mee volgehangen ;-).

Online kan ik de Dior Golden Shock Gold Leaf Effect Top Coat niet meer vinden bij Nederlandse verkooppunten, maar je kunt het natuurlijk in een winkel van ICI Paris XL, Douglas of de Bijenkorf proberen. Of je shopt ‘m in de sale online bij Selfridges

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties