logo
23 December 2014

Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert

Gepost in beauty

Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert, dolce & gabbana, dolce & gabbana make-up, dolce & gabbana bol.com, dolce & gabbana harrod's, londen, glow bronzing powder, dolce & gabbana glow bronzing powder, dolce & gabbana collector's editionDolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert, dolce & gabbana, dolce & gabbana make-up, dolce & gabbana bol.com, dolce & gabbana harrod's, londen, glow bronzing powder, dolce & gabbana glow bronzing powder, dolce & gabbana collector's edition

Wellicht had je het al meegekregen: sinds een tijdje is de make-up van Dolce & Gabbana ook in Nederland verkrijgbaar en wel bij bol.com. Helaas bleken ze daar echter niet de Collector’s Edition collectie – de holiday collectie van Dolce & Gabbana- te hebben waar ik al een tijdje op zat te azen voordat ik naar Londen ging.

Toen ik eenmaal in Londen was, was ik dan ook vastberaden om die Collector’s Edition collectie, die ze daar natuurlijk wél hebben, te spotten. En dat lukte bij Harrods, wat volgens mij de enige plek in zelfs Londen is waar ze Dolce & Gabbana make-up verkopen. Mijn favoriet uit de collectie nam ik mee naar huis: de Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert.

Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert, dolce & gabbana, dolce & gabbana make-up, dolce & gabbana bol.com, dolce & gabbana harrod's, londen, glow bronzing powder, dolce & gabbana glow bronzing powder, dolce & gabbana collector's edition

Het Glow Bronzing Powder is uiteraard een bronzer. Er zit een prachtig patroon in van in elk exemplaar een ander symbolisch figuur (begrijp ik van de site). Daarom heet de collectie ook ‘Collector’s Edition’: het zijn stuk voor stuk collector’s items.

Het poeder heeft echt een mega glans met een mega aantrekkingskracht. Maar helaas… is die mega glans een overspray. Dat had ik misschien wel kunnen verwachten, maar toch had ik er niet op gerekend. Zonder de overspray is de bronzer nog steeds prachtig, maar is het toch meer ‘gewoon’ een bronzer. Hij is niet super gepigmenteerd, maar wel goed op te bouwen.

Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert, dolce & gabbana, dolce & gabbana make-up, dolce & gabbana bol.com, dolce & gabbana harrod's, londen, glow bronzing powder, dolce & gabbana glow bronzing powder, dolce & gabbana collector's edition

Ik wil trouwens nog even zeggen dat ik die platte kwastjes die soms bij bronzers, blushers en highlighters zitten echt ondingen vind. Ligt dat aan mij? Je kunt er toch alleen maar een streperig effect mee creëren?

Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert, dolce & gabbana, dolce & gabbana make-up, dolce & gabbana bol.com, dolce & gabbana harrod's, londen, glow bronzing powder, dolce & gabbana glow bronzing powder, dolce & gabbana collector's edition

Voor zover ik weet is deze Dolce & Gabbana Glow Bronzing Powder Collector’s Edition Desert alleen verkrijgbaar bij Harrod’s. Mocht je ‘m ook willen hebben: houd er rekening mee dat hij limited edition is. Gelukkig verzendt de webshop van Harrod’s gewoon naar Nederland. De bronzer kost £42,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties