logo
17 December 2014

Dr. Organic Tea Tree Lotion Tissues

Gepost in beauty

dr. organic, dr. organic nederland, dr. organic de tuinen, dr. organic lotion tissues, dr. organic wet wipes, dr. organic tea tree, dr. organic reinigingsdoekjes, reiningslotion, reiningsdoekjes, reinigingsdoekjes review, beautyproducten voor op reis

Ik ben niet zo’n enorme fan van reinigingsdoekjes voor het gezicht. Vaak vind ik ze wat agressief aanvoelen op de huid. Bovendien drogen de doekjes altijd zo snel uit wanneer de verpakking open is. Dan moet je je weer zorgen maken of de verpakking wel goed dicht blijft zitten, anders kun je alle doekjes weggooien…

Echter, toen ik naar Londen ging realiseerde ik me dat het toch niet zo praktisch is om heel veel watjes en een grote fles Bioderma mee te nemen. Zo’n pakje reinigingsdoekjes is dan wat makkelijker in de tas gestopt. En gelijk een mooie kans om de doekjes van Dr. Organic eens een kans te geven. Aangezien Dr. Organic vrij is van stoffen als parabenen en minerale olie en wel Tea Tree bevat had ik goede hoop… Tea Tree is natuurlijk hét natuurlijke middel tegen een beschadigde en onrustige huid. Zouden deze doekjes dan minder agressief zijn?

dr. organic, dr. organic nederland, dr. organic de tuinen, dr. organic lotion tissues, dr. organic wet wipes, dr. organic tea tree, dr. organic reinigingsdoekjes, reiningslotion, reiningsdoekjes, reinigingsdoekjes review, beautyproducten voor op reis

Mijn ervaring is dat de Dr. Organic Tea Tree Lotion Tissues inderdaad heel mild zijn voor het gezicht en dat je ze ook prima kunt gebruiken voor het verwijderen van oogmake-up: ik heb geen last gehad van irritatie of prikkende ogen. Of het Tea Tree in de doekjes daadwerkelijk mijn huid herstelt kan ik niet zeggen, ik heb er in ieder geval niet bewust iets van gemerkt. Maar dat de doekjes praktisch en mild zijn én ook nog eens niet uitdroogden is voor mij eigenlijk wel genoeg.

De Dr. Organic Tea Tree Lotion Tissues zijn te koop in verpakking van 20 stuks, waar je €4,49 voor moet neerleggen (momenteel is er echter een actie, waarbij je voor het tweede Dr. Organic product de helft betaalt). Ik gebruik twee doekjes per keer, waardoor ik de doekjes niet heel zuinig/budget vriendelijk vind. Ik zou ze dan ook niet dagelijks gebruiken, maar wel als ik weer “op reis” ga.

Dr. Organic is exclusief verkrijgbaar bij de Tuinen. Hier vind je de tissues in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties