logo
20 December 2014

Knitted suit

Gepost in mijn outfits

knitted suit, zara knitted suit, grey rib suit, grey knitted suit, nike stefan janoski, nike, nike sneakers, nike trainers, fashionology, fashionology shark tooth necklace, shark tooth necklace, givenchy shark tooth necklace, fashionology jewelry, huispak, grey suit, fashion is a party outfits, fashion is a party outfit, fashion bloggerknitted suit, zara knitted suit, grey rib suit, grey knitted suit, nike stefan janoski, nike, nike sneakers, nike trainers, fashionology, fashionology shark tooth necklace, shark tooth necklace, givenchy shark tooth necklace, fashionology jewelry, huispak, grey suit, fashion is a party outfits, fashion is a party outfit, fashion bloggerknitted suit, zara knitted suit, grey rib suit, grey knitted suit, nike stefan janoski, nike, nike sneakers, nike trainers, fashionology, fashionology shark tooth necklace, shark tooth necklace, givenchy shark tooth necklace, fashionology jewelry, huispak, grey suit, fashion is a party outfits, fashion is a party outfit, fashion bloggerknitted suit, zara knitted suit, grey rib suit, grey knitted suit, nike stefan janoski, nike, nike sneakers, nike trainers, fashionology, fashionology shark tooth necklace, shark tooth necklace, givenchy shark tooth necklace, fashionology jewelry, huispak, grey suit, fashion is a party outfits, fashion is a party outfit, fashion bloggerknitted suit, zara knitted suit, grey rib suit, grey knitted suit, nike stefan janoski, nike, nike sneakers, nike trainers, fashionology, fashionology shark tooth necklace, shark tooth necklace, givenchy shark tooth necklace, fashionology jewelry, huispak, grey suit, fashion is a party outfits, fashion is a party outfit, fashion blogger

Eerlijk is eerlijk: ik heb echt een winterdip sinds ik terug ben uit Londen. Sindsdien regent het bijna non-stop in ons kikkerlandje en bovendien beleven we op dit moment de donkerste dagen van het jaar. Als ik ergens chagrijnig van kan worden, dan is het een gebrek aan licht en zon. Vanzelfsprekend helpt dat gebrek ook niet bij mijn outfits en foto’s.

Zo, nu ben ik weer uitgezeurd hoor. In positievere termen: ik ben blij dat ik dit pak heb, want ik moet natuurlijk toegeven dat deze knitted suit eigenlijk gewoon een veredeld huispak is. Je ziet mensen ook denken als ik ermee op straat loop: heeft ze nou gewoon haar pyjama aan… ?

Bij Joyce vind ik dit pak beter staan. Bij haar is het meer ‘fashion’, bij mij vind ik het inderdaad meer een veredeld huispak. Al ga ik binnenkort een tweede poging wagen met mijn knitted suit denk ik, en dan opnieuw oordelen. Ik ben benieuwd wat iets meer make-up en iets minder casual schoenen zullen doen.

Ik draag:

ZARA grijze rib trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA grijze knitted rib broek (hier kun je een look alike vinden)
Fashionology zilveren ketting met haaientand (hier kun je een look alike vinden)
Fashionology zilveren ring met zwarte steen (hier kun je een look alike vinden)
Nike Stefan Janoski sneakers (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties