logo
14 December 2014

London diary dag 2

Gepost in overig

london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london

…en van dag 1 gaan we door naar London diary dag 2. Komt ie!

london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Terwijl we ‘s ochtends besluiten naar Harrods te gaan lopen, komen we langs de Saintbury’s supermarkt. Dat wil ik wel eens zien, een Engelse supermarkt! Albert Heijn XL is er niets bij.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Even een broodje uitzoeken om straks te eten als lunch.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
…en kijken of we nog een kadootje kunnen scoren.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Make-up in de supermarkt, heerlijk!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
En PORTER magazine alsof het de Story is, geweldig!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Een latte en een warme chocomel.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Aangekomen bij Harrods. Als je die van binnen ziet dan realiseer je je pas hoeveel welvarende mensen er in Londen moeten wonen, wil zó’n (groot, luxe en duur) warenhuis zich staande houden. De Bijenkorf is er een buurtsuper bij.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
De parfumafdeling. Het kan niet alles of elke denkbare parfum is hier te koop.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Dolce & Gabbana make-up!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Het was moeilijk vastleggen op foto’s, maar álles in Harrods was mooi. Ook de toiletten.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Hmmm… welke zal ik kiezen?


London diary dag 2 / Fashion is a party
Wauw, fancy camera!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Na Harrods gaan we naar COS, die er tegenover zit.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Bas past dit jasje. En nog een keer. En nog een keer. Maar hij blíjft twijfelen. En doet het dan dus toch maar niet. Vind ik wel jammer. Hij staat mooi, toch?


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Times Square maar dan anders.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
JAAAA, eindelijk de LUSH gevonden – één van mijn missies van vandaag.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Hier mag je me opsluiten. Geen probleem.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Leuke trui gespot bij MANGO!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Dit zijn de ZARA laarzen die Chantal in het zwart heeft. Beide kleuren vind ik echt prachtig… de laars is gewoon prachtig! Toch?


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
De collectie van Pharrell voor adidas is zo leuk!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Hallo Superga winkel!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Pixi Beauty kende ik eigenlijk niet, maar kwam me toch bekend voor. Van ASOS, zo bleek later. Echt een leuk merk, hier wil ik nog eens wat van gaan proberen!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
De prachtige winkel van Make Up Store.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Cheap Monday! Bas heeft hier een stuk of drie uur jeans gepast, maar er was er geen één die paste (echt niet!). We hebben allebei geen lijf voor jeans.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Alwéér een leuke jas gespot (bij Cheap Monday). Hij was er ook in donkerblauw, die was ook erg leuk. Maar voor deze warme tint heb ik echt een zwak (zie de laarzen eerder in deze post :-)).


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
De lekkerste ice tea die ik ooit heb gedronken.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Dit eten was ook al super lekker.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
NAILSINC en de Curl Secret bij de zoveelste Boots waar ik naar binnen ging.


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
En House of Holland plaknagels! I love House of Holland!


london diary, london citytrip, londen citytrip, porter magazine, cos london, harrods london, lemon chips, house of holland nails, babyliss curl secret, cheap monday london, fashion is a party bas, fujifilm, dolce & gabbana make-up, saintbury's, porter magazine, adidas, superga, make up store, pixi beauty, lush london
Ik ben dol op citroen, dus ik moest deze Marks & Spencer chips echt even proberen. Ik vond ‘m heel lekker!En toen was de dag alweer om! De London diary van dag 3 – de laatste dag helaas – volgt snel!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties