logo
18 December 2014

LUSH Honey I Washed The Kids zeep

Gepost in beauty

LUSH zeep, LUSH webshop, LUSH Karma, LUSH Honey I Washed The Kids, LUSH Honey I Washed The Kids review, LUSH zeep honing, LUSH kerstcollectie 2014, LUSH filialen

Met honing heb ik een beetje een haat-/liefdesverhouding. Ik kan het ontzettend vies vinden (de textuur, smaak en geur), maar daar staat tegenover dat ik al maanden iedere ochtend ontbijt met yoghurt met honing (ik ben niet zo creatief op ontbijtgebied) en dat ik het dus niet altíjd vies vind. Dat ontbijten gaat dan ook wel met veel te dure honing van een speciaalzaak, die ik beter niet had kunnen ontdekken, want nu vind ik supermarkthoning al helemáál vies.

In ieder geval: LUSH heeft een zeep die ‘Honey I Washed The Kids’ heet en ik wist dus niet of ik deze lekker of vies zou gaan vinden, want in de winkel had ik ‘m nog nooit geroken. Dit stuk zat in het LUSH pakket dat ik een tijd geleden kreeg, waardoor ik kennis maakte met deze zeep. Al gelijk vond ik dat de zeep helemaal niet zo naar honing ruikt. Hij ruikt wel heel zoet, maar ik ruik zeker meer ingrediënten dan honing. Bij de beschrijving op de webshop staat dat Honey I Washed The Kids ruikt naar romige toffee caramel en daar kan ik me wel in vinden. Al klinkt karamelgeur in mijn oren echt als een geur die zo zoet is dat je er misselijk van wordt, maar zo voet vind ik Honey I Washed The Kids nou ook weer niet.

LUSH Honey I Washed The Kids is één van de oudste en meest populaire zepen van LUSH en ik begrijp wel waarom. De geur is een stuk toegankelijker dan dat de geur van Karma bijvoorbeeld is en het aloe vera extract dat aan de zeep is toegevoegd is lekker zacht voor de huid (waardoor je deze zeep ook prima als “douchegel” kunt gebruiken bijvoorbeeld).

De LUSH Honey I Washed The Kids zeep kost €5,75 per 100 gram en is natuurlijk te koop bij LUSH filialen en in de LUSH webshop.

Heb jij Honey I Washed The Kids al eens geprobeerd? Wat is jouw favoriete LUSH zeep?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties