logo
24 December 2014

Merry Christmas!

Gepost in beauty, fashion, overig

mi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinermi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinermi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinermi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinermi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinerMerry Christmas! / Fashion is a partymi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyelinermi moneda, mi moneda oorbellen, mi moneda earrings, mi moneda rose gold earrings, glitter eyeliner, nyx pearl mania, cosmetic glitter, glitter make-up kerst, kerst make-up, mascaratopper glitter, glittermascara, catrice eyeliner, illamasqua sealing gel, sieraden kerstmis, fashion is a party, fashion is a party make-up, beautyblog, eyeliner tips, winged eyeliner, glitter eyeliner

Ik ben blij dat kerstavond aangebroken is, want wat een kerststress had ik vandaag! Met name omdat ik altijd zo fijn optimistisch ben over hoe lang ik doe over mijn gewenste haar en make-up (tel alleen voor mijn haren krullen al een uur). Denk daar een vriendje bij die zit te zuchten, steunen en vragen ‘of ik nou eindelijk eens klaar ben’ en ik ben dus blij dat we op tijd bij de schoonfamilie zijn voor het kerstdiner.

…wat uiteraard betekent dat ik geacht word niet te lang achter de computer te blijven zitten, maar sociaal, gezellig en voorbeeldig te zijn. Laat ik met dat laatste beginnen: ik wens jullie allemaal hele fijne, gezellige, mooie kerstdagen!

P.S. Omdat ik mezelf al langer ken dan vandaag was ik zo slim dit weekend al wat te proberen en experimenteren met wat ik deze dagen wilde dragen aan kleding, sieraden en make-up – om nog meer kerststress te voorkomen. Bovenstaande foto’s heb ik toen gemaakt. Ik ben super blij met mijn nieuwe Mi Moneda oorbellen, maar ik bewaar ze voor morgen. Wat ik vanavond draag heb ik net op tijd voor het donker vast kunnen leggen voor jullie en zal ik zo snel mogelijk laten zien!

Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties