logo
13 December 2014

Miss Black Boots

Gepost in overig

miss black boots, black boots, zwarte laarzen, zwarte schoenen, veterlaarzen, leren laarzen, zwarte leren laarzen, vanharen schoenen, river blue accessoires, zwarte bontjas, faux fur jas, overall, zara overall, zwart pak, topshop, oxfort street,  londen citytripmiss black boots, black boots, zwarte laarzen, zwarte schoenen, veterlaarzen, leren laarzen, zwarte leren laarzen, vanharen schoenen, river blue accessoires, zwarte bontjas, faux fur jas, overall, zara overall, zwart pak, topshop, oxfort street,  londen citytripMiss Black Boots / Fashion is a partymiss black boots, black boots, zwarte laarzen, zwarte schoenen, veterlaarzen, leren laarzen, zwarte leren laarzen, vanharen schoenen, river blue accessoires, zwarte bontjas, faux fur jas, overall, zara overall, zwart pak, topshop, oxfort street,  londen citytrip

Dat ik nog eens outfitfoto’s zou maken met klassieke Engelse bussen op de achtergrond… geweldig!

Voor ik het vergeet te schrijven overigens: Miss Black Boots wil graag haar vanHaren laarzen aanraden. Ze zijn super comfy (ik kan het weten, ik heb er drie dagen dwars door Londen op gelopen), gemaakt van echt leer en nu te koop met -50% korting. Echt: dit is een buitenkansje!

Ik draag:

ZARA zwarte overall (hier kun je een look alike vinden)
River Blue zwarte faux fur jas (kun je hier vinden)
vanHaren zwarte leren veterlaarzen (kun je hier vinden)
H&M zilverkleurige oorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties