logo
29 December 2014

New Year’s Eve dress 2014

Gepost in fashion

new years eve dresses, new years eve, feestjurkjes, jurkje oud&nieuw, paillettenjurk, kanten jurkje, galajurk, modemusthaves, french connection, vila, wehkamp, river island, dresses only, new year's eve outfit, outfit oud & nieuw, jurkje oud & nieuw, jurkje oudjaarsavond, new years eve fashion, new years eve dress

Zwarte kanten jurk / Zwarte overslagjurk / Zwarte jersey jurk met kant / Goudkleurig jurkje met pailletten / Zwarte maxi dress / Zwarte jurk met goudkleurige stippenRealiseer je je at the moment dat je nog geen idee hebt wat jóuw New Year’s Eve dress (of rokje, jumpsuit, broek, top, etc.) zal worden voor dit jaar? Ik heb zes mooie suggesties voor je die je binnen één dag thuisbezorgd krijgt. Op tijd dus, als je vandaag of morgen bestelt.

Nu we het toch over New Year’s Eve hebben: wat zijn jullie plannen?!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties