logo
30 December 2014

Waterproof

Gepost in mijn outfits

waterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion bloggerwaterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion bloggerwaterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion bloggerwaterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion bloggerWaterproof / Fashion is a partywaterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion bloggerwaterproof, timberland, timberland nubuck, skinny jeans, zara sjaal, geruite sjaal, timberlands, timberlands kopen, soraya's shoesz, c&a, timberlands sale, timberland schoenen, timberland afgeprijsd, fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion blogger

In Arnhem ligt nog steeds sneeuw en dat vraagt om waterproof schoenen. En tevens kouproof liefst, want mijn tenen zijn binnen de kortste keren blauw met deze temperaturen.

Timberlands zijn natuurlijk super praktisch en degelijke waterproof schoenen, die óók nog eens stylish verantwoord (eigenlijk haat ik die term) zijn. Met een paar extra sokken zijn ze ook best kouproof bovendien.

Je voelt ‘m aankomen: laat ik nou net – eíndelijk- de klassieke nubuck Timberlands bemachtigd hebben! Ik ben er super blij mee en wat een timing!

De Timberlands zijn op dit moment afgeprijsd bij Soraya’s, wat het daardoor aantrekkelijk maakt om ze juist nu aan te schaffen. Mocht je deze klassiekers al hebben of toch wat meer in zijn voor een printje of een vachtje: er staan nog veel meer Timberlands – met en zonder vachtjes en printjes- in de sale bij Soraya’s. Je bekijkt en shopt ze hier.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties