logo
27 December 2014

Off white

Gepost in mijn outfits

off white, off white coat, h&m trend coat, h&m trend fall winter 2014, h&m trend off white coat, h&m trend wollen jas, h&m trend witte wollen jas, h&m trend double breasted coat, veterschoenen, zara brogues, zwart/witte brogues, gestuz, gestuz jurk, little black dress, mi moneda oorbellen, mi moneda pia oorjuwelen, mi moneda earrings, mi moneda oorbellen rosé, mi moneda sieraden, tweede kerstdag, kerst 2014, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashionisaparty, fashion bloggeroff white, off white coat, h&m trend coat, h&m trend fall winter 2014, h&m trend off white coat, h&m trend wollen jas, h&m trend witte wollen jas, h&m trend double breasted coat, veterschoenen, zara brogues, zwart/witte brogues, gestuz, gestuz jurk, little black dress, mi moneda oorbellen, mi moneda pia oorjuwelen, mi moneda earrings, mi moneda oorbellen rosé, mi moneda sieraden, tweede kerstdag, kerst 2014, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashionisaparty, fashion bloggeroff white, off white coat, h&m trend coat, h&m trend fall winter 2014, h&m trend off white coat, h&m trend wollen jas, h&m trend witte wollen jas, h&m trend double breasted coat, veterschoenen, zara brogues, zwart/witte brogues, gestuz, gestuz jurk, little black dress, mi moneda oorbellen, mi moneda pia oorjuwelen, mi moneda earrings, mi moneda oorbellen rosé, mi moneda sieraden, tweede kerstdag, kerst 2014, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashionisaparty, fashion bloggeroff white, off white coat, h&m trend coat, h&m trend fall winter 2014, h&m trend off white coat, h&m trend wollen jas, h&m trend witte wollen jas, h&m trend double breasted coat, veterschoenen, zara brogues, zwart/witte brogues, gestuz, gestuz jurk, little black dress, mi moneda oorbellen, mi moneda pia oorjuwelen, mi moneda earrings, mi moneda oorbellen rosé, mi moneda sieraden, tweede kerstdag, kerst 2014, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashionisaparty, fashion bloggeroff white, off white coat, h&m trend coat, h&m trend fall winter 2014, h&m trend off white coat, h&m trend wollen jas, h&m trend witte wollen jas, h&m trend double breasted coat, veterschoenen, zara brogues, zwart/witte brogues, gestuz, gestuz jurk, little black dress, mi moneda oorbellen, mi moneda pia oorjuwelen, mi moneda earrings, mi moneda oorbellen rosé, mi moneda sieraden, tweede kerstdag, kerst 2014, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashionisaparty, fashion blogger

Dit droeg ik gisteren, op Tweede Kerstdag. Een wat meer casual look, maar toch wel netjes. En vooral niet te druk, zodat mijn nieuwe Mi Moneda oorbellen voldoende aandacht kregen.

Deze jas herinnert me eraan hoe mooi off white eigenlijk is. Ik heb heel weinig off white in mijn garderobe en draag het dus ook vrij weinig. Volgens mij komt beiden doordat ik alles wat niet écht wit is maar wel in de buurt komt gewoon heel lastig te combineren vind. Gelukkig blijkt deze off white jas goed te matchen met mijn off white/zwarte brogues. Ik heb het gevoel dat ik van deze match nog vaker gebruik ga maken…

Ik draag:

Gestuz zwart jurkje met elastiek op de heup (kun je hier vinden)
H&M Trend off white jas (hier kun je een look alike vinden)
ZARA off white/zwarte veterschoenen (hier kun je look alikes vinden)
Mi Moneda Pia oorbellen in rosé (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties