logo
18 December 2014

What’s on my mind right now

Gepost in beauty, fashion, overig

What's on my mind right now / Fashion is a party

Een paar dingen waar ik deze week over las/die ik deze week tegenkwam en die nét wat langer in mijn hoofd bleven hangen dan nodig…

What's on my mind right now / Fashion is a party
Het merk Kentucky for Kentucky heeft gold plated kettingen en oorbellen gemaakt van Kentucky Friend Chicken botten. Verder: Rihanna wordt de nieuwe creative director van PUMA, waardoor er in 2015 Rihanna x PUMA sneakers op de markt zullen komen. Ik ben benieuwd!


What's on my mind right now / Fashion is a party
CK One komt met haar eerste oogschaduw palette! Dit palette voor lente 2015 is in Amerika al te koop en komt hopelijk ook naar Nederland. Ik houd het in in de gaten. Verder: Smashbox, met name bekend om haar primers, komt met Photo Finish Primer Water. Ik heb al eens de primer spray van Skindinavia geprobeerd en het lijkt me leuk om die met dit “water” van Smashbox te vergelijken. Ook het Smashbox Primer Water is in Amerika al verkrijgbaar, ik hoop binnenkort ook in Nederland.


What's on my mind right now / Fashion is a party
Al eens gehoord van de Aether Cone? Ik nog nooit tot voor kort. Het is een speaker en ik vind ‘m vooral super mooi. Echter, de speaker is meer dan dat, want de Aether Cone is een “music player that thinks”. Hoe het precies werkt begrijp ik nog niet helemaal, maar hier wordt het uitgelegd.


What's on my mind right now / Fashion is a party
De linkerjas (van Isabel Marant) en de rechterjas (van Carin Wester) zijn for sure de mooiste jassen die ik deze week heb gezien. Ik hoop zo dat er heel veel mooie look alikes gaan komen!


Tot slot: what’s on my mind right now as well is dat er bij ICI Paris XL weer 40% korting gegeven wordt op alle mascara’s. Yes!

Bronnen foto’s:

Kentucky for Kentucky InstagramMusings of a Musebecause im addicted A Portable PackageVictoria Törnegren

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties