logo
10 December 2014

Keep your heels, head and standards high

Gepost in mijn outfits

h&m trend, zwarte pantalon, Keep your heels, head and standards high, zara hakken, rode hakken, leren jas, leren jack, bershka, tally weijl, fashion is a party outfits, embroidered sleeves, lace up heels, zara lace up heels, fashion blogger, fashion blogh&m trend, zwarte pantalon, Keep your heels, head and standards high, zara hakken, rode hakken, leren jas, leren jack, bershka, tally weijl, fashion is a party outfits, embroidered sleeves, lace up heels, zara lace up heels, fashion blogger, fashion blogh&m trend, zwarte pantalon, Keep your heels, head and standards high, zara hakken, rode hakken, leren jas, leren jack, bershka, tally weijl, fashion is a party outfits, embroidered sleeves, lace up heels, zara lace up heels, fashion blogger, fashion blogh&m trend, zwarte pantalon, Keep your heels, head and standards high, zara hakken, rode hakken, leren jas, leren jack, bershka, tally weijl, fashion is a party outfits, embroidered sleeves, lace up heels, zara lace up heels, fashion blogger, fashion blogh&m trend, zwarte pantalon, Keep your heels, head and standards high, zara hakken, rode hakken, leren jas, leren jack, bershka, tally weijl, fashion is a party outfits, embroidered sleeves, lace up heels, zara lace up heels, fashion blogger, fashion blog

Keep your heels, head and standards high. En als je in die laatste twee faalt, zorg dan in ieder geval voor het eerste (of andersom, dat is eigenlijk beter, maar hé: ik heb tenslotte een modeblog, ik moet mijn geloof prediken ;-)).

Ik draag:

Tally Weijl beige longsleeve (hier kun je een look alike vinden)
Bershka beige leren jas met geborduurde mouwen (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zwarte pantalon (hier kun je een look alike vinden)
ZARA rode hakken (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties